Meer resultaten voor kussen breien

breiwol
snel en makkelijk breien: loungekussen.
Permalink Door Ava op 7 januari 2015. Is 1 bol Zpagetti van ongeveer 120 meter voldoende voor een kussen van 40x40? Op hun website zie ik staan dat je daarmee ongeveer 50x50 kunt breien dus dan lijkt het me te weinig.
Kussenhoes breien Kruidvat.
Klik hier om de werkbeschrijving voor het kussenhoes te downloaden. Stel je vraag. En wij zoeken een passend antwoord. Typ hier je vraag of zoekterm. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. En profiteer van verrassende acties en aanbiedingen! Jouw extra aanbiedingen.
Kussen met Noors patroon breien.
De 1e en de 75ste bij het kussen van 60 x 60 cm zijn het de 1e en de 99ste steek moet je averechts breien, alle andere steken brei je rechts. Daardoor verdeel je het kussen in een voor en achterkant.
Wil je een kussen met kabels breien? Breiclub.nl.
Nog geen lid? Home Alles over breien Interieur breien Laat je inspireren door een breipatroon van een kussen met kabels. Laat je inspireren door een breipatroon van een kussen met kabels. Alles over breien, Interieur breien, Voor gevorderden. 14 september 2014.
Zelfmaak Kussen breien YouTube.
haken tutorial: kussen met vlecht Duration: 1747. Crea-Kriek 12596, views. Tutorial StyleCookie Duration: 641. StyleCookie.nl 215386, views. Breien met de luie wijven steek Duration: 301. Wolplein.nl 306781, views. Kruidvat Kussenhoes breien Duration: 658. KruidvatBE 2034, views. Phildar Phil Big deken breien Duration: 201.
Kussen breien patroon voor beginners Jip by Jan.
Wat ik niet beschrijf in deze handleiding is opzetten en recht en averecht breien. Dat kon ik al wel. Als je dat nog niet kan: ook dat staat goed beschreven in De Nieuwe Breibijbel vanaf blz 174. Benodigdheden gebreid kussen.
TOR, gebreide kussens Veritas BE.
Maxi kussen: 90 x 80 cm. Medium kussen: 55 x 50 cm. Rond kussen: 50 x 20 cm omtrek 75 cm. Alle steken en alle rijen recht breien. 10 x 10 cm 4 steken x 6 rijen. ZO MAAK JE HET.
Gratis breipatronen voor je huis.
Dit kussen met kabels is gebreid met T-shirt garen. Op het blog van Handwerken enzo, wordt uitgelegd hoe je dit kussen zelf kunt breien. Patroon van: Handwerken enzo. Op de site van Sascha kun je dit patroon voor een kussen met vier kabels vinden.
Gebreid kussen Het Wolhuis.
04 January 2017. Kussen breien Er is niets leuker dan je eigen woonaccessoires zelf maken. Dit prachtige kussen maakt elke woonkamer knusser. In dit blog staat een gratis breipatroon van bovenstaande kussen in gerstekorrel. Zet deze kussens op de bank, of stapel ze op in verschillende kleuren op de vloer.

Contacteer ons