Op zoek naar wolwinkel?

Tante Lies de Wolwinkel Lijstenmakerij van TerschellingTel. 0562-851012.
Sinds 2004 is Tante Lies gevestigd op het, door de brandaris uitgelichte eiland, Terschelling. Onze wolwinkel is een begrip op het eiland. U kunt er terecht voor de allerhande breiwol, patronen, naalden, kleinvak van garen tot knoop borduurpakketten, borduurzijde, stramien, kleine cadeautjes, kaarten of gewoon een praatje.
Wolboetiek Wollini @ Geel.
Mijn wolboetiek in Geel ademt in alle hoekjes en kantjes mijn enorme passie voor wol en breien uit. Voel de zachtheid van wol op je huid en ontdek met eigen ogen de superieure kwaliteit van dit honderd procent natuurproduct. Ik toon je met liefde de verschillende soorten en diktes wol én adviseer je graag bij het maken van de juiste kleurkeuzes.
De Wolwinkel Geel Openingsuren Diestseweg 1.
Top 10 winkels altijd open. Openingsuren De Wolwinkel Geel. De Wolwinkel in Geel is vandaag nog open tot 2400. De Wolwinkel Geel. 2440 Geel Tel: 0496 30 82 01. Deze week: 11 mrt. Volgende week: 18 mrt. Maandag 11 maart 18 maart.
Wolwinkels in België Flowers Feathers.
De kaart met wolwinkels is een work in progress, het is dus zeker nog geen compleet overzicht van winkels. Ken je nog wolwinkels die niet op de kaart staan? Heb je zelf een wolwinkel of webshop, en sta je nog niet op de kaart?
Openingsuren Elena's' Wolwinkel in Zele.
Cookies zijn bestanden die worden opgeslagen in je browser. Ze worden door de meeste websites gebruikt om je webervaring te helpen personaliseren. Als je doorgaat met het gebruik van onze website zonder de instellingen te wijzigen, ga je akkoord met ons cookiesbeleid.
t Langbroekertje Wolwinkel Utrecht.
Wolwinkel t Langbroekertje het begrip uit de regio met de grootste voorraad wol, stoffen en fournituren. t Langbroekertje is voor de creatieve mensen. Uitgebreide collectie wol stoffen handwerken e.d. Het verkoopteam heeft grote ervaring en is er om u te helpen.
Welkom Wol en Zo.
Haken en breien is weer helemaal in!" Bent u op zoek naar betaalbare breiwol, wol of katoen om te haken of andere handwerkbenodigdheden? Dan bent u bij Wol en Zo aan het juiste adres! Kijk zeker regelmatig eens bij stockopruiming, daar vindt u voordelige wol en katoen.
Wolrus.
Haal diep adem. Laaf je aan de prachtige kleuren en natuurlijke geuren van onze eerlijke garens op basis van wol, katoen, bamboe, zijde, netelgaren, hennepgaren, linnen., Wolrus weet van wanten. Weet je het even niet meer en heb je wat advies nodig, of raak je niet meer wijs uit een patroon?
Wolwolf uw online webwinkel met wol en toebehoren www.wolwolf.be.
Katia Tahiti Beach. Katia Tahiti Jeans. Katia Tahiti Spark. Katia Tahiti Spray. Lammy Multicolor N1. Scheepjes CAL 2015. Scheepjes Cotton 8. Model van de dag. Zomertruitje voor de jongedames gebreid met Katia Bahamas 100 gram 360 m 100 % katoen.

Contacteer ons