Meer resultaten voor vest breien

Truien, vesten, tops Naaldkunst Alkmaar: Haken, breien en borduren.
Vest met kabels Ascot. Vest AM Alpaca. Vest Garzato Fleeche. Mouwloos hes AztecaMirayas. Omslagdoeken, sjaals, poncho's.' Omslagdoek ribbels Azteca. Omslagdoek Arioso met kwastjes. Sjaal Silkhair print. Patentsteek Sjaal Cinque. Muts Olympia haken. Muts Olympia breien. Muts Azteca haken of breien.
Gratis breipatronen en haakpatronen voor vesten en truien Online bij de Breiboerderij!
Gratis Breipatroon Grof lang vest Peru. Gratis Breipatroon Open vestje Pittsburgh. Gratis Breipatroon Romantisch Kanten Meisjestrui. Gratis Breipatroon Bolero Jasje Pittsburgh. Gratis Breipatroon Heren Wintertrui Highlands. Gratis Breipatroon Stone Washed XL V-hals trui lange mouw. Gratis Breipatroon lang vest Highlands.
Felines kinderbernadette.
De bedoeling is dat je door de wol te breien met te dunne naalden een mooie bolling krijgt in je werk en dat het vest onderaan en aan de mouwen aansluit aan het lichaam zodat het de warmte wat beter vasthoudt.
Oversized cardigan Veritas BE.
2 e rij en alle volgende rijen: de steken breien zoals ze zich voordoen recht boven recht en averecht boven averecht. 1 e rij: alle steken recht breien. 2 e rij: alle steken averecht breien. Deze 2 rijen steeds herhalen.
Academisch breien doe je zo NRC.
Het is gemaakt met een houten stopnaald, een techniek die vele eeuwen ouder is dan breien. Huijink zag het wantje vorige week in het Nordiska Museet, het museum voor culturele geschiedenis in Stockholm, en is stellig van plan het na te naaldbinden.
Ik leer je breien Workshops Wollini @ Geel.
Vrij breien en haken. Workshop Tas breien Feltro. Workshop deel 2 Vest haken. Workshop Sjaal breien Fair Isle. Vrij breien en haken. Vrij breien en haken. Workshop Haken mandjes. Vrij breien en haken. Het resultaat voelt dubbel zo goed aan.
Breipatroon Vest Ouderwets Breien.
Home Breipatronen Breipatroon Vest. Ouderwets Breien verzamelt en plaatst op deze pagina gratis breipatronen voor vesten Met deze speciaal geselecteerde breipatronen kun je onder andere een vest breien voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. De patronen zijn voor verschillende maten en voor verschillende niveaus.
Breien Hobbii.nl.
De patronen zijn gemakkelijk te volgen en bevatten tevens een duidelijk foto-stappenplan, waardoor het makkelijker voor u is om het patroon met succes te maken. Of u nu een beginner bent, of juist een brei-expert: er is een hele hoop inspiratie te vinden in de vele patronen. Heeft u bijvoorbeeld plannen om uw eigen sjaal te breien?
Johanna's' eigen patroon voor de bernadette-vest Two Owlettes.
hoi heb een vraagje kan ik die vest breien met naald 5 en 6 inplaats met 7 en 8 want ik heb wol met een bolletje in en heb hem dubbel gebreid maar is veel te breed geworden. 30 september 2016 at 2150: 2 jaar ago.

Contacteer ons