Resultaten voor sokjes breien

Babysokjes breien met 2 breinaalden en 2 steken.
Door De Wulf Ingrid op 3 mei 2017. Halloik, zou graag deze mooie sokjes willen breien voor een maat 39, kan je mij soms uitleg geven hoeveel steken ik dan moet opzetten a u b. Door Charlotte op 10 februari 2016. ik heb nog geen ervaring met sokjes breien.
hoeveel kan ik lenen
Baby sokjes breipatronen, leuke gratis breipatronen voor baby sokjes en slofjes.
De Gulle Aarde. In dit hartveroverende boek vol slofjes wordt allereerst de techniek van het breien uitgelegd. Vervolgens kunt u kiezen uit twintig patronen van lieve, zachte, snoezige slofjes, sokjes en schoentjes om zelf te breien. Te koop bij Bol.com: Babysokjes breien.
hypnose
Babysokjes breien met twee naalden: nederlandstalige beschrijving Breien Pinterest Naalden, Breinaalden en Breien.
flockfolie kopen
Patroon babysokjes breien gratis breipatroon van Breimeisje.
Het patroon is geschikt voor babyvoetjes tot 10 cm. Tussen haakjes staan de aanwijzingen voor het breien van sokjes voor een pasgeboren baby. Wil je het patroon uitprinten, dan kan dat met de rechter grijze button onderaan dit blog. 40 steken opzetten.
tent kopen
Patroon om slofjes voor je baby te breien.
Beste Elke, het patroon heb ik na het breien van de oranje sokjes weer iets veranderd, dus ik weet het niet helemaal zeker, maar ik denk dat je het beste de 52e of 54e toer in een andere kleur kunt beginnen, kijk even hoe dat uitkomt.
Eenvoudig patroon om babysokjes te breien Pasgeboren, Breien en Baby slofjes.
Juffrouw Ooievaar: Gratis patronen Breien Pinterest Patronen, Breien en Haken.

Contacteer ons