Resultaten voor breipatroon vest

Dameskleding breipatronen.
Gebreid vest met lange mouwen. Breipatroon van Garnstudio voor een gebreid vest met lange mouwen in de maten S t/m XXXL. Patroon van: Drops Design. Gebreide damestrui met lange mouwen. Gebreide trui van Garnstudio in ribbelsteek met gevallen steken en driekwart mouwen.
verhuizingen Aalst
Ik zoek me suf naar een simpel breipatroon voor een lang vest Ouders Online.
Home Forum Huis tuin en keuken Ik zoek me suf naar een simpel breipatroon voor een lang vest. Ik zoek me suf naar een simpel breipatroon voor een lang vest. 95 berichten / 0 nieuw. Login of registreer om te kunnen reageren.
zonnepanelen kostprijs
Katia Plus: breipatronen voor de maten 46 tot en met 56.
Wij zijn ons ervan bewust dat het niet altijd gemakkelijk is om de maten van de patronen aan te passen en dat deze daarna flatterend zijn Daarom zijn deze 7 breipatronen Katia Plus speciaal ontworpen voor de zogenoemde grote maten: 46-48, 50-52 en 54-56.
bmi berekenen vrouwen in de overgang
Dames WolBoetiek / La Boutique de Laine.
Nodig: 9 bollen Katia Ingenua, breinaalden 10 en 15. Alhoewel het patroon is beschreven voor Katia Ingenua, kan deze vest ook gebreid worden in KATIA HECHIZO of Debbie Bliss Ange l / Debbie Bliss Party Angel of Katia Silk Alpaca.
elektrische fiets leasen
Breipatroon Nordic dream Vest Jip by Jan.
Home Jip by Jan tutorials Breipatroon Breipatroon Nordic dream Vest. Breipatroon Nordic dream Vest. Voor Craftkitchen maakte ik dit keer niet zelf een patroon, maar testte ik een breipatroon uit een van de mooie Schachenmayr patronenboeken. Voor het garen Nordic Dream, waar ik eerder mijn eerste kabels mee breide zie het patroon voor deze col, is ook een patronenboek samengesteld, waar ik een heerlijk vest uit koos.
Met dit gratis breipatroon brei je in 2 dagen een trui vrouw.nl.
We hebben stad en land afgezocht en uiteindelijk bij wolmerk Phildar een patroon gevonden voor een vest dat in twee dagen te breien is. We hebben het zelf uitgeprobeerd en het is te doen. Dus haal de pennen uit het vet, insteken, omslaan, doorhalen en af laten gaan, insteken, omslaan. patroon vest in twee dagen.
Breipatronen dames online.
30 dagen retourgarantie. Breipatronen / Patronen Dames najaar. Hieronder heeft u keuze uit verschillende soorten dames breipatronen voor in de herfst/winter. Prijs van laag naar hoog. Prijs van hoog naar laag. Vorige 1 / 2 Volgende. Bezig met laden. Damesvest van Peru. Damesvest van Verona. Dames blazer van Ambiance Colour. Damestrui van Silvi. Damesvest van Rainbow. Damesvest van Silvi. Mouwloos vest van Vinci.
Johanna's' eigen patroon voor de bernadette-vest Two Owlettes.
hoi heb een vraagje kan ik die vest breien met naald 5 en 6 inplaats met 7 en 8 want ik heb wol met een bolletje in en heb hem dubbel gebreid maar is veel te breed geworden. 30 september 2016 at 2150: 2 jaar ago.
Breien met Plezier.
Het is natuurlijk wel verstandig om de maten van het patroon te vergelijken met je eigen maten. Hoeveel bollen wol heb ik nodig voor mijn trui? Deze patronen kun je ook gebruiken voor een trui met V-hals ipv rond of voor een vest.

Contacteer ons