Meer resultaten voor sokken breien

Breien met Plezier.
Met de sokkengarens van de tegenwoordige tijd kun je prachtige sokken breien zonder al te veel moeite. Op deze pagina vind je een paar tips voor goede hulp en informatie bij het sokkenbreien. Om te beginnen kun je op YouTube heel veel filmpjes vinden met breilessen.
https://www.witgoedhandel-dezwaan.nl/product-categorie/wasmachines/
Sokkenbreien voor beginners Deel 2 Ontrafeld.
Steek je rechternaald in de eerste steek alsof je averecht wil breien en laat deze steek zonder te breien op je rechternaald glijden, brei 29 steken recht. Keer je werk, steek je rechternaald in de eerste steek alsof je averecht wil breien en laat deze steek zonder te breien op je rechternaald glijden, brei 29 steken averecht.
lamobylette.net
Sokken breien op een sokken loom, deel 1. YouTube.
Leer sokken breien op een sokken loom. Standard YouTube License. Show more Show less. Comments are disabled for this video. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Sokken breien op een sokken loom, deel 2 hiel.
Pensioensparen
25 beste ideeën over Sok breien, alleen op Pinterest Breien projecten, Breipatronen en Breipatronen gratis.
Er worden me regelmatig vragen gesteld over het breien van sokken en daarom vandaag een makkelijk te breien basispatroon voor sokken. Ik heb leren sokkenbreien aan de hand van een basispatroon en websites die wat uitleg geven maar een aantal dingen werden niet echt uitgelegd zoals bijvoorbeeld hoe je ladders voorkomt of w.
seo opleiding
De techniek van sokken breien Veritas BE.
Bij de 1e en bij de 3e naald tot 3 steken voor het einde van de naald breien, dan 2 steken recht samenbreien en de laatste steek recht breien; bij de 2e en 4e naald de 1e steek recht breien en met de 2 volgende steken een overhaling breien 1 steek recht afhalen, 1 steek recht breien en de afgehaalde steek overhalen. De minderingen als in de tabel aangegeven herhalen tot nog 8 steken over zijn. Door deze steken een dubbele draad halen en strak aantrekken of de steken aan elkaar mazen. Maattabel voor sokken gebreid met Regia.
backlink checker
Sokkenbreien voor beginners Deel 1 Ontrafeld.
Ook op een willekeurig blogje met een sokkenbreicursusje: Bekijk het van deze kant: als ik sokken kan breien met maar één hand dan kan iedereen het! Er zijn verschillende manieren om sokken te breien met verschillende technieken voor zon beetje elk onderdeel.
workshop sokken breien.
Sokken breien is weer helemaal hip! Sokken mogen weer worden gezien en wat is leuker dan je eigen sokken te kunnen maken en ontwerpen. Het breien van sokken lijkt wat ingewikkeld door gebruik van meerdere breinaalden maar met deze workshop krijg je deze leuke techniek zo in de vingers.
basispatronen voor sokken.
naald 35, 4. aantal steken per naald. lengte boord in cm. steken grote hiel. aantal naalden voor de grote hiel. steken opnemen aan weerszijden. voetlengte van stekenopname tot begin minderingen in cm. voetlengte van hielmidden tot begin minderingen in cm.
Sokkenpatroon I Berthi's' Weblog.
Sinds ik Wolhalla ontdekte brei ik nu ook sokken voor dochter en schoondochter, en nu werd mij gevraagd sokken te breien voor de oma van schoonzoon, het wordt een sokkenwinkeltje, maar ik doe het graag, ik gebruik hetzelfde patroon als dat wat je hier schreef.

Contacteer ons