Zoeken naar sokken breien

breien - Online wol kopen.
Je hebt het maximum aantal items die beschikbaar zijn besteld. Bekijk winkelwagen of Bestellen. U bent hier: Home Online wol kopen Wol tijdschriften boeken Lana Grossa Mohair. Juli en augustus winkel alle dagen open van 7.00 uur tot 12.00 uur.
De tante van Tjorven: In 35 minuten sokken leren breien.
In 35 minuten sokken leren breien. Voor het breien van sokken gebruik ik al een aantal jaren het basispatroon uit het Duitstalige boekje Socken stricken leicht gemacht. Een Nederlandstalig boekje waar dit basispatroon in beschreven staat is Sokken brei je zo! Lees meer
Pensioensparen
Sokkenbreien voor beginners Deel 1 Ontrafeld.
Ook op een willekeurig blogje met een sokkenbreicursusje: Bekijk het van deze kant: als ik sokken kan breien met maar één hand dan kan iedereen het! Er zijn verschillende manieren om sokken te breien met verschillende technieken voor zon beetje elk onderdeel.
veranda
huis-tuin-en-keuken: C: Zelf sokken breien.
Wat een handige tips voor het breien van sokken geef je hier! Ik heb het hele blogbericht gepind, als ik dan echt overga op het breien van sokken heb ik hier alle info die ik me maar kan wensen Als je wilt weten waar het staat.:
moderators
Sokken breien op grootmoeders wijze Breiclub.nl.
ik heb ook sokken leren breien van mijn schoonmoeder, ik brei nog steeds veel sokken groot en klein in allerlei leuke kleuren en ook wel de geitenwollen sokken. bij de grote hak haal ik de eerste steek altijd af zonder te breien, je kunt dan later de steken makkelijker opnemen.
proteine repen
Sokken breien tutorial De DIY Diva.
De DIY Diva schreef en fotografeerde een uitgebreide tutorial misschien wel mijn langste blogpost ooit, zodat jij het voortaan ook aandurft. Sokken breien is geen rocket science, maar er zijn een paar handelingen die even uitgelegd moeten worden! Lees mee met mijn sokken breien voor dummies verhaal.
Sokken breien Gratis patroon op Wolplein.nl Alles voor breien en haken!
Volg het patroon en voor je het weet zit je met twee heerlijk warme voetjes op de bank! Het breien van sokken is echt zo'n' grootmoeders kunstje, maar hoe leuk is het om je eigen sokken te breien! Met dit gave patroon van Phildar maak je twee hippe kousen die zelfs in een open schoentje prachtig ogen.
Sokken Breien zoals Oma Tips Maattabel Landleven Landleven.
Veel patronen en een grote selectie sokkenwol is te vinden op www.wolhalla.nl Sokken brei je zo en Sokken van teen tot boord zijn leuke boekjes over sokken breien op een moderne manier. Jo An Luijken is de auteur van deze boeken en ook de uitvindster van de geribbelde randen aan de grote hiel.
Sokken breien Gratis sokken breipatronen.
Te koop bij Bol.com: Breien to go Sokken. Sokken brei je zo! Dit boekje beschrijft de basisbeginselen van het sokken breien, van makkelijke rechttoe rechtaan sokken tot iets ingewikkelder sokken, met een ajourpatroontje of andere siersteek. Alles met één of hoogstens twee verschillende bollen gebreid.
Sokken breien, alle info, sokkenwol en materiaal hobbygigant.nl.
Home Uitleg Sokken breien. Sokken breien, alles over het breien van sokken. Het zijn al lang geen geitenwollen sokken meer, mensen die hun eigen sokken breien of die alleen zelfgebreide sokken dragen. Nee, zelf gebreide sokken zijn heel populair, bij jong en oud.

Contacteer ons