Resultaten voor sokken breien

Sokkenpatroon en sokkenbrei maattabel.
Sokken worden gebreid met 5 korte breinaalden, ook wel sokkennaalden genoemd. Zet het gewenste aantal steken op en verdeel deze over 4 naalden. Let op dat de naalden niet verdraaien voor u begint met in de rondte te breien. Om dit te voorkomen kunt u ook eerst 1 of 2 toeren gewoon breien op 2 naalden dus en daarna pas de steken verdelen over 4 naalden.
akoestiek verbeteren
Sokken breien.
Ongeveer 6 jaar geleden heb ik sokken leren breien met korte breinaalden en ik was meteen verkocht, vorig jaar heb ik Magic Loop knitting sokken breien met een lange rondbreinaald ontdekt, en sindsdien is het echt uit de hand gelopen.
Autoverzekering
Hoe breit u een basishiel op een sok Tutorial Video.
DROPS Design 02.03.2015 1410.: Ja, je breit de sokken in de rondte op 4 naalden en breit met de 5e nld. Je kan ook kiezen voor 3 naalden en breien met een 4e nld of een kleine rondbreinaald als je dat prettiger vindt.
schoonmaakbedrijf
Sokken Breien zoals Oma Tips Maattabel Landleven Landleven.
Veel patronen en een grote selectie sokkenwol is te vinden op www.wolhalla.nl Sokken brei je zo en Sokken van teen tot boord zijn leuke boekjes over sokken breien op een moderne manier. Jo An Luijken is de auteur van deze boeken en ook de uitvindster van de geribbelde randen aan de grote hiel.
slotenmaker aarschot
Sokken breien Gratis sokken breipatronen.
Te koop bij Bol.com: Breien to go Sokken. Sokken brei je zo! Dit boekje beschrijft de basisbeginselen van het sokken breien, van makkelijke rechttoe rechtaan sokken tot iets ingewikkelder sokken, met een ajourpatroontje of andere siersteek. Alles met één of hoogstens twee verschillende bollen gebreid.
Sokken breien Standaard Boekhandel.
Maar het breien van de tweede sok valt vaak tegen. Het nieuwtje is eraf en het is met al die meerderingen en minderingen lastig de twee sokken precies hetzelfde te maken. Hoeveel eenzame sokken liggen er in breimanden? Dit boek leert je sokken breien met twee tegelijk op een rondbreinaald.
Sokken breien Leren sokken breien hobbygigant.nl.
Wil je graag echt sokken leren breien, scroll dan verder naar onder en bekijk de instucties over het opzetten van sokken, de verschillende manieren van sokken breien, hoe je een hiel breit en hoe je een teen breit. Veel plezier met het leren sokken breien.
Sokken breien met 4 of 5 naalden? door Breiclub.nl panel YouTube.
Gepubliceerd op 8 jun. http//breiclub.nl: Sokken breien met 4 of 5 naalden, wat te doen? Is het breien met 4 of naalden makkelijker of beter? De meningen zijn verdeeld, het panel van Breiclub.nl bespreekt de voor en nadelen. Zo-doe-je-dat en stijl.
De tante van Tjorven: In 35 minuten sokken leren breien.
In 35 minuten sokken leren breien. Voor het breien van sokken gebruik ik al een aantal jaren het basispatroon uit het Duitstalige boekje Socken stricken leicht gemacht. Een Nederlandstalig boekje waar dit basispatroon in beschreven staat is Sokken brei je zo!

Contacteer ons