Op zoek naar sokken breien?

Sokken Breien zoals Oma Tips Maattabel Landleven Landleven.
Sokken breien volgens Kiki. Sokken" breien is helemaal niet moeilijk, is Kiki's' overtuiging." Al is het niet je eerste project als breister. Je moet een beetje ervaring hebben en weten wat recht en averecht breien is, maar daarna kun je gerust een paar sokken maken" Het breien zit Kiki in de genen.
brussels charleroi airport
De techniek van sokken breien Veritas BE.
Bij de 1e en bij de 3e naald tot 3 steken voor het einde van de naald breien, dan 2 steken recht samenbreien en de laatste steek recht breien; bij de 2e en 4e naald de 1e steek recht breien en met de 2 volgende steken een overhaling breien 1 steek recht afhalen, 1 steek recht breien en de afgehaalde steek overhalen. De minderingen als in de tabel aangegeven herhalen tot nog 8 steken over zijn. Door deze steken een dubbele draad halen en strak aantrekken of de steken aan elkaar mazen. Maattabel voor sokken gebreid met Regia.
beste tuinarchitect belgie
Sokkenpatroon en sokkenbrei maattabel.
Boordsteek: afwisselend 1 steek recht, 1 steek averecht Tricotsteek: recht op de goede kant, averecht op de verkeerde kant. Sokken worden gebreid met 5 korte breinaalden, ook wel sokkennaalden genoemd. Zet het gewenste aantal steken op en verdeel deze over 4 naalden. Let op dat de naalden niet verdraaien voor u begint met in de rondte te breien.
Simulator
Sokken breien Gratis sokken breipatronen.
Te koop bij Bol.com: Breien to go Sokken. Sokken brei je zo! Dit boekje beschrijft de basisbeginselen van het sokken breien, van makkelijke rechttoe rechtaan sokken tot iets ingewikkelder sokken, met een ajourpatroontje of andere siersteek. Alles met één of hoogstens twee verschillende bollen gebreid.
Sokkenbreien voor beginners Deel 1 Ontrafeld.
Ook op een willekeurig blogje met een sokkenbreicursusje: Bekijk het van deze kant: als ik sokken kan breien met maar één hand dan kan iedereen het! Er zijn verschillende manieren om sokken te breien met verschillende technieken voor zon beetje elk onderdeel.
Sokken breien op grootmoeders wijze Breiclub.nl.
Toen zij nog op school zat was dit nog verplicht dat de meisjes leerden breien en ze leerden er ook sokken breien. Ze vond dit een heel leuk idee en vanaf dan ben ik elke week naar de les geweest.
Sokken breien met 4 of 5 naalden? door Breiclub.nl panel YouTube.
Published on Jun 8, 2014. http//breiclub.nl: Sokken breien met 4 of 5 naalden, wat te doen? Is het breien met 4 of naalden makkelijker of beter? De meningen zijn verdeeld, het panel van Breiclub.nl bespreekt de voor en nadelen. Standard YouTube License.

Contacteer ons