Op zoek naar opzetten breien?

Breien Infosport.
Breien doe je in een heen-en-weer gaande beweging een stuk kleding maken. Het eerste wat je doet is het opzetten van de breisteken. Door een draai te maken met een woldraad, komt een lus terecht op de breinaald. Het opzetten van de breisteek is lastiger dan het breien zelf.
hergroepering kredieten
CC Nova Wetteren Breien voor beginners.
Tijdens vier lessen leer je weer de kneepjes van het vak: rechts, averechts, ribbels breien, steken meerderen en minderen, steken opzetten en afkanten, Na de laatste les ga je naar huis met je eerste, zelfgebreide werkstuk en ben je een nieuwe en hippe hobby rijker.
mazouttank neutraliseren
opzetten en afhalen Breien-op-de-kniftyknitter.jouwweb.nl.
Onthou: de werkdraad blijft altijd aan de voorkant van de pinnen en de haaknaald aan de achterkant. elke pin heeft na het opzetten 2 lussen. Voordat je begint met breien, haal je de onderste lus over de bovenste zodat er nog 1 lus op de pinnen staat.
dakwerker gezocht prijs
Steken opzetten Breisels Brouwsels.
Zet zoveel steken op als de gewenste breedte van je breiwerk. Leuk als je m'n' post deelt! Vind ik leuk.: Geplaatst in: Steken opzetten Getagd: Breien, Uitleg. Een gedachte over Steken opzetten. Pingback: Rode colsjaal alleen maar recht breien Breisels Brouwsels.
quechua tenten
Basis breien 1 Steken opzetten on Vimeo. Menu. Search. Close Menu. Settings.
Please enable JavaScript to experience Vimeo in all of its glory. Basis breien 1 Steken opzetten. 6 years ago. Basis demonstratie breien voor het opzetten van steken. Refer a friend. Did you know? Collaboration meets efficiency with video review pages.
bereken je lening
Deel 2: Opzetten, recht en averecht breien MAX Vandaag.
Als u recht breien en averecht breien om de pen afwisselt, krijgt u de tricotsteek. De tricotsteek heeft een v-patroon en ziet u veel terug in kleding. U kunt nu steken opzetten, recht breien en averecht breien. U kunt dit het beste ofenen, voordat u verder gaat naar het volgende deel.
oplossing kruiswoordraadsel
Breien is hip KVLV Nieuws.
Huidige artikels Archief Zoek. Breien is hip. Breien is weer helemaal in. En breien in groep is extra leuk. Vijf enthousiaste twintigers volgden de cursus Accessoires breien met nieuwe steken in KVLV Halle-Zoersel. Tijdens vier lessen leerden ze opzetten, breien en afkanten.
breiclub Fedasil.
Of wil je graag leren breien op een informele manier? Enkele dames die in het opvangcentrum van Fedasil verblijven, willen graag leren breien en mensen uit de buurt ontmoeten. Zij kunnen hulp gebruiken bij het opzetten van een breiwerkje of bij het corrigeren van beginnersfouten.
Bepaal aantal steken breiwerk m.b.v. omzettingstabel.
Home Hobby Academy Breien: handige tips en trucs Ander garen gebruiken bij een breipatroon: omzettingstabel. Ander garen gebruiken bij een breipatroon: omzettingstabel. Als je wilt afwijken van het originele patroon en ander garen wilt gebruiken, moet je een nieuwe berekening maken om te weten hoeveel steken je moet opzetten van de andere wol.

Contacteer ons