Op zoek naar opzetten breien?

Myra Scholma Professioneel en rekbaar opzetten met de buisopzet nederlandse breidagen.
dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. Het leukste event voor breien en haken. je tickets en. Myra Scholma Professioneel en rekbaar opzetten met de buisopzet. Tubalar cast on, oftewel de buis opzet is een hele mooie rekbare manier van steken opzetten.
Breien Infosport.
Breien doe je in een heen-en-weer gaande beweging een stuk kleding maken. Het eerste wat je doet is het opzetten van de breisteken. Door een draai te maken met een woldraad, komt een lus terecht op de breinaald. Het opzetten van de breisteek is lastiger dan het breien zelf.
Leren breien in je eigen tempo.
Leren breien is iets moeilijker dan leren haken. Je moet er even voor gaan zitten en dan volhouden. Met behulp van de volgende afbeeldingen kan iedereen leren breien in zijn eigen tempo. Elk breiwerk begint met het opzetten van de benodigde steken op één breinaald.
opzetten en afhalen Breien-op-de-kniftyknitter.jouwweb.nl.
Onthou: de werkdraad blijft altijd aan de voorkant van de pinnen en de haaknaald aan de achterkant. elke pin heeft na het opzetten 2 lussen. Voordat je begint met breien, haal je de onderste lus over de bovenste zodat er nog 1 lus op de pinnen staat.
Steken opzetten Breisels Brouwsels.
Zet zoveel steken op als de gewenste breedte van je breiwerk. Leuk als je m'n' post deelt! Vind ik leuk.: Geplaatst in: Steken opzetten Getagd: Breien, Uitleg. Een gedachte over Steken opzetten. Pingback: Rode colsjaal alleen maar recht breien Breisels Brouwsels.
Basis breien 1 Steken opzetten on Vimeo. Menu. Search. Close Menu. Settings.
Please enable JavaScript to experience Vimeo in all of its glory. Basis breien 1 Steken opzetten. 6 years ago. Basis demonstratie breien voor het opzetten van steken. Refer a friend. Did you know? Collaboration meets efficiency with video review pages.
Deel 2: Opzetten, recht en averecht breien MAX Vandaag.
Als u recht breien en averecht breien om de pen afwisselt, krijgt u de tricotsteek. De tricotsteek heeft een v-patroon en ziet u veel terug in kleding. U kunt nu steken opzetten, recht breien en averecht breien. U kunt dit het beste ofenen, voordat u verder gaat naar het volgende deel.
02a basis breimachine lessen opzetten diverse manieren machine breien.
1; u hangt de haakjes van de opzetkam achter het hek, slede staat links, brei 1 toer, slede staat rechts., 2; laat dan de opzetkam zakken, en hang er gewichten in, u kunt nu gewoon breien. Opzetten op enkel bed, vlugge half open opzet.
breiclub Fedasil.
Of wil je graag leren breien op een informele manier? Enkele dames die in het opvangcentrum van Fedasil verblijven, willen graag leren breien en mensen uit de buurt ontmoeten. Zij kunnen hulp gebruiken bij het opzetten van een breiwerkje of bij het corrigeren van beginnersfouten.

Contacteer ons