Zoeken naar sokjes breien voor beginners

Baby sokjes breipatronen, leuke gratis breipatronen voor baby sokjes en slofjes.
Vervolgens kunt u kiezen uit twintig patronen van lieve, zachte, snoezige slofjes, sokjes en schoentjes om zelf te breien. Te koop bij Bol.com: Babysokjes breien. Babyslofjes en kinderpantoffels. Warme slofjes en sokjes voor de kleinste voetjes Kleurige sokjes, zachte sloffen en andere mooie pantoffeltjes voor baby's' en kinderen maakt u in een handomdraai.
Autolening
Patroon babysokjes breien gratis breipatroon van Breimeisje.
Het patroon is geschikt voor babyvoetjes tot 10 cm. Tussen haakjes staan de aanwijzingen voor het breien van sokjes voor een pasgeboren baby. Wil je het patroon uitprinten, dan kan dat met de rechter grijze button onderaan dit blog. 40 steken opzetten.
slotenmaker haacht
Eenvoudig patroon om babysokjes te breien Pinterest Pasgeboren, Breien en Baby slofjes.
Goedkoop luchthavenvervoer
Babysokjes breien met 2 breinaalden en 2 steken.
Door De Wulf Ingrid op 3 mei 2017. Halloik, zou graag deze mooie sokjes willen breien voor een maat 39, kan je mij soms uitleg geven hoeveel steken ik dan moet opzetten a u b. Door Charlotte op 10 februari 2016. ik heb nog geen ervaring met sokjes breien.
ramen en deuren
Sokkenbreien voor beginners Deel 1 Ontrafeld.
The Making of. Sokkenbreien voor beginners Deel 1. Ik heb leren sokkenbreien aan de hand van een basispatroon en websites die wat uitleg geven maar een aantal dingen werden niet echt uitgelegd zoals bijvoorbeeld hoe je ladders voorkomt of wat een mooie manier is om je breiwerk te sluiten zodat je rond kunt breien.
keuring goederenlift verplicht
Sokkenbreien voor beginners Deel 2 Ontrafeld.
The Making of. Sokkenbreien voor beginners Deel 2. Heel veel rondes later is je beengedeelte lang genoeg in dit geval 60 rondes. Als het goed is heb je nog steeds 15 steken op elke naald.: Om de hielflap te kunnen breien moet je nu wat schuiven met je steken. De hielflap brei je in het algemeen over de helft van je steken.
Babysokjes breien met 2 breinaalden en 2 steken Breipatronen Pinterest Breinaalden, Breien en Steken.

Contacteer ons