Meer resultaten voor sokjes breien voor beginners

De tante van Tjorven: In 35 minuten sokken leren breien.
Go gaaf zeg die zelf gebreide sokken, mijn oma heeft honderden paar gebreid, het ongeveer laatste paar breide ze voor mijn toen eerst geboren kindje nu bijna 17 jaar geleden. Ik heb deze sokjes natuurlijk nog, want 7 maanden na de geboorte van mijn zoon is ze overleden, ik mis haar nog iedere dag. Maar kom ik dwaal enorm af de sokken zijn echt gaaf leuke kleur, want kan je tegenwoordig mooie wol krijgen he. Anoniem 25 november 2012 om 2242.: Ik vind vooral de kleur van je sokken heel mooi. Mijn oma en mijn moeder hebben heel veel sokken en kniekousen gebreid met allerlei patroontjes. Ik heb op de lagere school een paar sokken moeten breien en hoewel ik het naar mijn idee hetzelfde had gedaan, was de ene veel groter dan de ander.
Breien en haken. Inschrijving.
Tel: 03 633 16 96. Creatief: breien haken handlettering kalligrafie kaartweven navaho weven glasmozaïek naaien. Culinair: afternoon tea erotisch koken koken voor beginners bier proeven bier en kaas Indisch koken powerfood Spaans koken sushi maken Thais koken veggiedag. Doe-het-zelf: fietsen herstellen feng shui Interieurvormgeving klussen in huis gyproc plaatsen meubels maken.
bol.com Sokken brei je zo, J.A. Luijken 9789058777430 Boeken.
Het boek vereist wel degelijke basiskennis van het breien, maar is daar ook open over. Elke keer een cursus breien voor beginners in elk boek wordt je eerlijk gezegd ook wel eens zat, daar zijn boeken genoeg voor, dus voor mij was dat een pré.
Sokkenbreien voor beginners Deel 1 Ontrafeld.
The Making of. Sokkenbreien voor beginners Deel 1. Ik heb leren sokkenbreien aan de hand van een basispatroon en websites die wat uitleg geven maar een aantal dingen werden niet echt uitgelegd zoals bijvoorbeeld hoe je ladders voorkomt of wat een mooie manier is om je breiwerk te sluiten zodat je rond kunt breien.
workshop sokken breien Gastgalerij Ankomm'n' terrasboerderij Winterswijk.
Gerrie Habers, zelf een breifanaat van sokken in vele kleuren en patronen, neemt je mee in de wereld van het sokken breien. De kosten voor beginners aan de workshop zijn 2195, dit is inclusief vier bamboe breinaalden van 20 cm en voldoende sokken wol voor het breien van een paar sokken tot maat 42 en inclusief uitvoering uitgeschreven patroon en matenlabel.
Breien met Plezier.
Met de sokkengarens van de tegenwoordige tijd kun je prachtige sokken breien zonder al te veel moeite. Op deze pagina vind je een paar tips voor goede hulp en informatie bij het sokkenbreien. Om te beginnen kun je op YouTube heel veel filmpjes vinden met breilessen.
Weblog Wolatelier Dian: Sokken breien basispatroon.
Sokken breien basispatroon. Er worden me regelmatig vragen gesteld over het breien van sokken en daarom vandaag een makkelijk te breien basispatroon voor sokken. Ik heb zelf het sokken breien als puber geleerd van mijn moeder en wel het patroon met de zgn.
Sokken Breien Gratis luxe mooie breipatronen met uitleg!
Wil je eerst leren sokken breien? Ga dan naar sokken breien voor beginners waar de benodigde kennis wordt uitgelegd. Sokken breien voor beginners.: sokken breien sokken breien doe je zo sokken breien met 4 naalden sokjes breien breipatroon sokken. Home Sokken Breien Breipatronen.
Vind sokken breien op Marktplaats.nl.
Alphen aan den Rijn, ZH. Gebreide baby sokken sokjes brei wol nieuw, leuk kraamcadeau. Kijk voor meer baby-/kinderkleding, speelgoed, boeken etc bij mijn andere advertenties. Ophalen of Verzenden. Sokken breien pakket. Complete box om te leren sokken breien. Sokken haak je zo!

Contacteer ons