Zoeken naar breisteken

Breien met Plezier.
Uitleg verschillende breisteken en termen.: De steek van de linkernaald op de rechternaald zetten, zonder deze te breien. Het zogenaamde gaatjes" breien, hierin kun je natuurlijk nogal veel vari235ren, maar dit is de basis. Over een even aantal steken.: 1: 1 st.
Tracker
Stekenbibliotheek: mooie breisteken uitgelegd met breischema en tekst.
0 Shopping Cart. Alle 125 / Afgehaalde steken 19 / Ajour 23 / Basissteken 3 / Boordsteken 17 / Dipsteken 1 / Fair Isle 11 / Gevallen steken 2 / Kabels 14 / Mozaïeksteken 4 / Patentsteken 5 / Reliëfsteken 18 / Steken 26 / Strepen 5 / Structuursteken 15. Sequence breien in het rond.
Weeze
Breisteken Een handige uitleg van de breisteken, met foto's.'
Je kunt ook op de pagina met beginners cursussen kijken voor meerdere gratis beginners cursussen, die ook jou leren breien: Breien beginners cursussen. Voor sommige van deze breisteken moet je iets meer doen dan alleen maar recht en averechte steken breien.
hergroeperen kredieten
06 breisteken breien ajour patentsteek recht averecht breisteek gratis patronen.
alle Japanse breisteken 1. en Japanse breisteken 2 om Japanse brei steken te leren. Of ga naar leren breien, daar heb ik heel veel animaties gemaakt, voor breisteken. Wat voorbeelden van truien of vesten met breisteken, om u te inspireren.
Breisteken Stricka.
Soms is de achterkant van een breisteek minstens zo mooi als de voorkant Toen ik. Vlechtsteek Steek van de Week 2014 28. Met deze breisteek krijg je een mooi stevig breisel dat gevlochten of geweven lijkt te. Diamantsteek Steek van de Week 2014 27.
Breisteken Sjaal Breien voor beginners gevorderden!
Deze breisteek is gebaseerd op recht breien, door middel van de 4 stappen: Insteken, omslaan, doorhalen en af laten glijden. Uitleg breisteken: Weet je nog niet hoe je een breiwerk moet opzetten, lees dan. Lees hier verder. Sjaal Breien Breisteken Sjaal.
Leren breien Online breicursus Wolplein.nl.
In de gratis online breicursus van Wolplein.nl worden alle breisteken getoond én toegelicht. Aan het eind van ieder filmpje heb je de mogelijkheid om snel door te klikken naar een nieuwe brei-instructie. Na het doorlopen van alle video's' beschik je over de basiskennis van breien. Van het opzetten van breisteken tot het netjes wegwerken van een draad.
Breisteken kiezen en uitproberen Breiclub.nl.
Breisteken kiezen en uitproberen Sinds ik zelf breipatronen ontwerp ben ik altijd op zoek naar nieuwe of andere breisteken die passen bij het ontwerp dat ik aan het maken ben. Rondkijken op internet is daarvoor heel handig, maar ik haal mijn inspiratie ook vaak uit boeken waarin verschillende breisteken worden uitgelegd.

Contacteer ons