Resultaten voor breisteken

Breien met Plezier.
Uitleg verschillende breisteken en termen.: De steek van de linkernaald op de rechternaald zetten, zonder deze te breien. Het zogenaamde gaatjes" breien, hierin kun je natuurlijk nogal veel vari235ren, maar dit is de basis. Over een even aantal steken.: 1: 1 st.
opkoper auto
Breisteken Stricka.
Soms is de achterkant van een breisteek minstens zo mooi als de voorkant Toen ik. Vlechtsteek Steek van de Week 2014 28. Met deze breisteek krijg je een mooi stevig breisel dat gevlochten of geweven lijkt te. Diamantsteek Steek van de Week 2014 27.
Privé lening
Breisteken Een handige uitleg van de breisteken, met foto's.'
Je kunt ook op de pagina met beginners cursussen kijken voor meerdere gratis beginners cursussen, die ook jou leren breien: Breien beginners cursussen. Voor sommige van deze breisteken moet je iets meer doen dan alleen maar recht en averechte steken breien.
hypnose
06 breisteken breien ajour patentsteek recht averecht breisteek gratis patronen.
alle Japanse breisteken 1. en Japanse breisteken 2 om Japanse brei steken te leren. Of ga naar leren breien, daar heb ik heel veel animaties gemaakt, voor breisteken. Wat voorbeelden van truien of vesten met breisteken, om u te inspireren.
TENT HUREN
139 beste afbeeldingen van Breisteken Breien steken, Om en Breipatronen.
Breisteken Sjaal Breien voor beginners gevorderden!
Deze breisteek is gebaseerd op recht breien, door middel van de 4 stappen: Insteken, omslaan, doorhalen en af laten glijden. Uitleg breisteken: Weet je nog niet hoe je een breiwerk moet opzetten, lees dan. Lees hier verder. Sjaal Breien Breisteken Sjaal.
20-ajour breien breisteken fantasie breisteek patronen in tekst en symbolen.
Ajour breipatronen, allerlei mooie breisteken om te breien 20. voor uitleg van de steken hebt u alle breisteken en alle kabelsteken nodig. geen patroon afbeeldingen te zien? ga dan naar gratis breisteken pagina. De meest voorkomende breisteek voor onder andere gebreide kleding is de tricotsteek.
Leren breien Online breicursus Wolplein.nl.
In de gratis online breicursus van Wolplein.nl worden alle breisteken getoond én toegelicht. Aan het eind van ieder filmpje heb je de mogelijkheid om snel door te klikken naar een nieuwe brei-instructie. Na het doorlopen van alle video's' beschik je over de basiskennis van breien. Van het opzetten van breisteken tot het netjes wegwerken van een draad.

Contacteer ons