Resultaten voor muts breien

Makkelijke Muts Breien voor Beginners YouTube.
Brei de leukste winterse accessoires zelf! Met dit gratis breipatroon en video instructie brei je in no time je eigen makkelijke muts! Zo-doe-je-dat en stijl. Meer weergeven Minder weergeven. Autoplay Wanneer autoplay is ingeschakeld, wordt een aanbevolen video automatisch als volgende afgespeeld. Muts breien op breiring Duur: 1452.
stroomaggregaten
Een makkelijke muts breien wikiHow.
Heb je wol, breinaalden en beetje tijd, dan is zelf een muts breien helemaal niet moeilijk. Als je de basistechnieken van het breien al onder de knie hebt, dan is deze muts in één middag af. Je moet kunnen opzetten, afkanten en minderen voor dit patroon.
lenen
Brei en haakpatronen babies: muts, vesten, truien, jasjes.
VD Voor mijn deco. BM Om te breien met mama. BH Breinaalden en haakpennen. SN Spelden en naalden. SG Schilderijtjes en groeimeters. TL Tafelkleden en lopers. AD Andere decoratie. AA Andere accessoires. Ik wil decoreren.: M De muren. V De vloer. T De tafel. Z De zetel. Ik wil een deco.: AT Andere technieken. U bent hier.: 200 gevonden artikelen. filter op: Moeilijkheidsgraad. Brei en haak werk. 01A Geel Luiertruitje en Slofjes. het model zien. 170 nr.18 Cache-coeur. het model zien. 170 nr.19 Broek. het model zien. 176 n 14 Jas. het model zien. het model zien. 176 n 02 Muts.
moderator
Gratis mutsen breipatronen voor dames en heren.
Voor deze muts van Lupineke brei je eerst een koker, daarna een cirkel en als afsluiting naai je die twee aan elkaar. Patroon van: Lupineke. Breipatroon Carnavals muts. Miriam heeft het breipatroon voor deze muts en sjaal ontworpen voor de Hopsjlokkers. Maar je kunt hem natuurlijk ook in andere kleuren breien.
Dusseldorf
Schooltv: Een muts breien Met kabels.
Kunst en cultuur. Hoe maak je een muts met kabels? In deze stap gaan we een hoop dingen gebruiken die we eerder hebben geleerd om een muts te kunnen maken. We gaan namelijk de boordsteek breien, meerderen en de kabelsteek.
lana grossa
Breipatroon muts Doe het zelf met hulp van DaWanda.
Een muts breien is heel gezellig in de winter, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om deze in de zomer of herfst te breien, zodat je hem juist op koude winterdagen kan dragen. DaWanda houdt van unieke en creatieve spullen en een muts breien patroon past daar prima bij.
Muts breien voor Beginners Incl. Breipatroon Instructievideo Wolplein Alles voor breien en haken!
Deze muts is een super beginner wat betreft breien en waar ik nu mn hoofd over breek niet lachen hoor is de tricotsteek. bij mijn weten is dat een pen recht en één pen averecht maar ik zie jullie toch de ribbelsteek breien?
Muts breien voor beginners een gratis patroon van Breimeisje.
Blog Breipatroon Muts breien voor beginners. 7 januari 2018 21 mei 2018 Sylvie. Deze muts kan iedere beginner breien! Het is een heerlijk warme en elastische muts doordat ie helemaal in boordsteek is gebreid 1 steek recht, 1 steek averecht.
Muts Oversized Breien: leuke ideetjes en patronen.
Breien: leuke ideetjes en patronen. 24 februari 2015. Muts Oversized Views: 178 keer Borgerhoff Lamberigts. Rondbreinaald van 15 mm dik en 60 cm lang koordje. Voor dit model gebruikte ik voor de muts Rowan Big Wool Deer 070 en voor de pompon Rowan Tweed Family Litton.

Contacteer ons