Zoeken naar muts breien patroon

Breipatronen Mutsen handschoenen Gratis Breipatronen downloaden.
Brei patronen voor Sjaals. Brei patroon Brei patroon Brei patroon. Muts met rand Lange muts Zwart wit muts. Brei patroon Brei patroon Brei patroon. Grof wol muts Bruin setje Lange handschoenen. Brei patroon Brei patroon Brei patroon. Grijze muts Kleurensjaal Open muts.
kussen breien
Gratis Halswarmer Breipatroon Muts Sjaal-Breien.nl.
Het spiraalpatroon komt van pas tijdens stap 3 in beide patronen halswarmer en muts hieronder. Brei 4 steken recht, 2 steken averecht herhaal van in de rondte. Elke herhaling van het patroon bestaat dus uit 6 steken. Het totaal aantal steken per naald moet deelbaar zijn door 6 5. Doordat de laatste herhaling 1 steek minder bevat namelijk 5 steken, verschuift het patroon na elke naald met 1 steek naar rechts. Zo ontstaat er een spiraal. Stappen halswarmer breien.:
kussen breien
Super snel een kol en muts breien Wolplein.nl Alles voor breien en haken!
14 november 2013 om 1608: Beantwoorden. Ik heb op de Margriet-fair een pakket gekocht om een muts te breien met pompoen van het merk Choc Phildar. Het patroon van de muts kreeg je erbij. Ik brei volgens patroon en zit nu op 15 cm boordsteek en het garen i s denk ik na 2 naalden op.
auto verzekeren
25 beste idee├źn over Muts breipatroon op Pinterest Gebreide muts, Gebreide mutsen en Breipatronen muts.
persoonlijke lening kredietbank
Een makkelijke muts breien wikiHow.
Pas je muts tussendoor om in te schatten hoeveel rondjes je nog moet breien. /8/84/Knit an Easy Hat Step 7.360p.mp4. Door het patroon krijg je een randje dat een beetje omkrult. Je moet dus nog iets langer door breien om de muts groot genoeg te maken.
wkk energie
Breien Veritas BE.
2de rij en alle volgende rijen: de steken breien zoals ze zich voordoen recht boven recht en averecht boven averecht. 10 x 10 cm 65, steken x 8 rijen boordsteek 1/1 met 3 draden. De muts wordt met 3 draden gebreid.
Freppi.
Het patroon is gratis en staat op de site van Veritas. Gebreide muts, die je om kunt keren. Deze makkelijke muts wordt gebreid in de tricotsteek. Als je de muts omdraait, dan heb je hem in de ribbelsteek. Brei zelf een beanie muts in de simpele tricotsteek. Een gratis breipatroon voor een eenvoudige beanie. Verkrijgbaar op Plazilla. Een grof gebreide muts met de naam Fluff. Een simpele muts met een pompom. Gebreid op breipennen nummer 8, dus lekker snel klaar! Supersnel Kol Muts breien.
Patronen muts en hoed Hobbydoos.nl.
Sorteer op breien-en-haken Breien en Haken 47. Sorteer op haken Haken 162. Sorteer op pompon Pompon 2. Top 10 patronen. 1 96 van 945. 1 / 10. Sjaal en muts. Muts en snood. Sjaal en muts. Set Snow Drift. Muts en halswarmer Fresh Autumn. hoofdband en halswarmer Wrap Around. hoofdband en colsjaal Circled Ribs. muts en halswarmer Femund. Set Catch Me If You Can. Muts en poncho Laila. Set Warm Snap. hoofdband en polswarmers Annely. muts en halswarmer Auruna. muts en halswarmer Raspberry Truffle. muts en halswarmer Enrica. Muts en halswarmer Sugar Twists. Muts en halswarmer Poetry. Muts en halswarmer Smiles of Indigo. Muts en omslagdoek Very Berry. Narvik set 2. Trui en muts Narvik. Muts Lofoten Hat. Trui en muts Dalvik. Sjaal met muts. 1 / 10. BLIJF OP DE HOOGTE. Ontvang onze nieuwsbrief met de laatste trends en onze speciale acties! Aanmelden Gratis Patroon op Maandag.
Schooltv: Een muts breien Met kabels.
Je hebt er het volgende voor nodig: 2 bollen wol van dezelfde kleur, een rond breipen van 40 centimeter ik leg je straks uit hoe hij werkt, een kabelnaald, toerenteller, pomponmaker om een pompon mee te maken, een borduurnaald voor de afwerking, een markering. Voor het breien van de muts heb je het patroon nodig die op de website staat.

Contacteer ons