Resultaten voor hondenjasje breien

Voor de hond.
Ik geef hieronder de beschrijving van het truitje, het is op maat gemaakt voor mijn hond dus het zal hier en daar wel aangepast moeten worden, controleer dus tijdens het breien of het een beetje overeenkomt met de maten van uw hond.
slotenmaker antwerpen
Het HondenForum Bekijk onderwerp Breipatroon honden jasje/truitje.
Is er hier iemand die toevallig een makkelijk en duidelijk breipatroon voor een hondenjasje of truitje heeft? Het is voor het asiel in Cuenca, de winter komt eraan en met de truitjes blijven de honden toch een beetje warm. Titel: Re: Breipatroon honden jasje/truitje. Geplaatst: 08 Nov 2011 1929.: Geregistreerd: 02 Sep 2004 1418.: Woonplaats: de polder. Ik heb een hond: Ja. Mijn rassen: Friese en Cubaanse hounen. Moet je bij Elly zijn of bij marion. Titel: Re: Breipatroon honden jasje/truitje. Geplaatst: 08 Nov 2011 1947.: Geregistreerd: 28 Feb 2011 2023.: Ik heb een hond: Ja. Mijn rassen: Kelpie. Aantal honden: 1. Geen idee of je dit kunt gebruiken, als je je niet wil aanmelden kan ik je eventueel wel wat doorsturen. Titel: Re: Breipatroon honden jasje/truitje. Geplaatst: 08 Nov 2011 2014.: Geregistreerd: 16 Feb 2003 2059.: Ik heb een hond: Ja. Mijn rassen: Galgo Espagnol. Aantal honden: 5. Het is voor mijn moeder want die gaat de truitjes breien dus denk dat het in het nederlands moet Omhoog.
Autolening
babysokjes breien katia wol hondenjasje breien.
Hoe breit u de hondentrui in DROPS 102-43 Tutorial Video. Op deze DROPS video laten wij zien hoe u steken op een stekenhouder kunt zetten, hoe u het werk kunt opdelen voor de voorpoten, minderingen en steken opzetten wij breien niet volgens de telpatronen en wij hebben een ander aantal steken dan in het patroon. Het HondenForum Bekijk onderwerp Breipatroon honden jasje/truitje. Is er hier iemand die toevallig een makkelijk en duidelijk breipatroon voor een hondenjasje of truitje heeft?
pizza mobiel
kleine teckels met mooie jassen deel 2 Annelies de Kort YouTube.
Dog School: 10 tips om de hond mee te leren lopen aan de lijn Duur: 437. Dog School 44.910 weergaven. How to Loom Knit a Dog Sweater / Coat DIY Tutorial Duur: 2048. Tuteate 214.355 weergaven. continentaal breien van een boordsteek Duur: 115.
hergroepering kredieten
38 breien hondenkleding hondentrui sweater patronen voor hond.
NIET naar andere. sites of social media. Tip: Scroll naar beneden. breilessen leren breien. brei tips leren breien. breisteken 44 paginas. kabels breien 24 paginas. randen breien 11 paginas. BREI boeken bladen. basis dames truien 1. basis dames truien 2.
moffett kooiaap
Breipatroon Hondentrui.
Advies: Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
Een gebreid hondenjasje voor mijn oude trouwe viervoeter en week 3 van The Doodler mysteryshawlkal 2015 Westknits.
Daarvoor kon ik nauwelijks breien en heb mezelf alles aangeleerd door veel te lezen en veel youtube video's' te bekijken en vooral door veel te oefenen en uit te halen en opnieuw te proberen. Op mijn blog probeer ik elke week een update te plaatsen.
Hondenvrienden.be Hondentrui beipatroon.
Zeg Begfa, slimmeke, die vriendin, ben ik dat dan niet? Ik zou liever een trui breien die heel mooi de borst bedekt wat niet het geval is bij de trui van jouw link Lovedogs Ik heb de trui van mijn dromen gezien op een foto op FB foto van Tinne 1990 mss wil ze haar foto hier in mijn topic posten Neen Lieveke, ik heb nog vriendinnen met honden!
hondenjassen deel 1 YouTube.
De alles of niets methode Duur: 1149. Willem Teunisse 24.591 weergaven. Zonder BELLA zou ik niet meer thuis kunnen wonen HOND van het JAAR VERKIEZING 1 Duur: 522. FIKKIE TV 10.724 weergaven. Makkelijk huissokken breien op een breiring Duur: 2335.

Contacteer ons