Resultaten voor bedsokken breien

Sokkenpatroon en sokkenbrei maattabel.
Dan elke naald deze minderingen breien tot er in totaal 12 steken over zijn. De steken op 2 naalden plaatsen en afkanten door 1 steek van de 1e en 2e naald samen te breien en af te kanten. Dit is mijn favoriete manier van teenminderingen.
ramen en deuren
Breipatronen sokken en pantoffels.
Met bijvoorbeeld het fabelgaren kun je leuke motieven en strepen breien, zonder dat je verschillende kleuren garens moet kopen of dat je steeds aan en af moet hechten. Daarnaast is het ook erg motiverend breien, het is moeilijk om je breiwerk neer te liggen.
breiwol kopen
Sokken breien Gratis patroon op Wolplein.nl Alles voor breien en haken!
Volg het patroon en voor je het weet zit je met twee heerlijk warme voetjes op de bank! Het breien van sokken is echt zo'n' grootmoeders kunstje, maar hoe leuk is het om je eigen sokken te breien! Met dit gave patroon van Phildar maak je twee hippe kousen die zelfs in een open schoentje prachtig ogen.
hypothecaire lening simulatie
babysokjes breien haken patronen bedsokken breien.
leren breien voor beginners. babysokjes breien haken patronen bedsokken breien. De techniek van sokken breien Veritas BE. Bij de 1e en bij de 3e naald tot 3 steken voor het einde van de naald breien, dan 2 steken recht samenbreien en de laatste steek recht breien; bij de 2e en 4e naald de 1e steek recht breien en met de 2 volgende steken een overhaling breien 1 steek recht afhalen, 1 steek recht breien en de afgehaalde steek overhalen.
leenmans
Sloffen breipatronen, gratis breipatronen.
Meer winter breipatronen. Engelse winter breipatronen. Geen probleem jij houdt je voeten lekker warm met deze gebreide sloffen. Verder op Alles over Breien. Tijd voor een creatief uitje! Breien met een breiring. Breien voor je interieur. Poppen en beestjes breien.
dimbare spotjes
Sokken Breien zoals Oma Tips Maattabel Landleven Landleven.
Je moet een beetje ervaring hebben en weten wat recht en averecht breien is, maar daarna kun je gerust een paar sokken maken" Het breien zit Kiki in de genen. Ze erfde deze passie van haar moeder en haar grootmoeder.
Sokkenwol en sokkengaren Online bij de Breiboerderij!
Lang Yarns Mille Colori SocksLace Luxe Gloed 52. Lang Yarns Mille Colori SocksLace Luxe Boswandeling 97. Lang Yarns Mille Colori SocksLace Luxe Herfst 103. Lang Yarns Jawoll Magic Violet 07. Lang Yarns Jawoll Magic Zeeblauw 25. Lang Yarns Jawoll Magic Oranje/Bruin 159.
DROPS 106-23 Gratis breipatronen van DROPS Design.
Minder tegelijkertijd aan weerskanten van deze st als volgt: De eerste 2 st voor de 30-32-34 st voor de wreef verdraait r samen breien dwz u breit achter in de st in plaats van voorin. En de eerste 2 st na de 30-32-34 st voor de wreef r samen breien.
Breien met Plezier.
Deze website verkoopt prachtige sokkengarens en heeft alle uitleg en handigheidjes op de site geplaatst, inclusief een basispatroon en alle matentabellen. Aangezien ik zelf niet zo'n' sokkenbreister ben, heb je daar veel meer aan. Breien met afbeeldingen. Vind je het leuk om afbeeldingen in te breien?

Contacteer ons