Meer resultaten voor bedsokken breien

Bedsokken.
Reactie 4 Gepost op: 22 maart 2007, 072900.: Reactie 5 Gepost op: 7 mei 2015, 073636.: Waar kan ik het patroon vinden van bedsokken. E-mail dit topic. Breikraam, alles over breien en haken, breipatronen en haakpatronen. Breipatronen gezocht Moderator: caroline.
verwijderen stookolietank
De techniek van sokken breien Veritas BE.
Bij de 1e en bij de 3e naald tot 3 steken voor het einde van de naald breien, dan 2 steken recht samenbreien en de laatste steek recht breien; bij de 2e en 4e naald de 1e steek recht breien en met de 2 volgende steken een overhaling breien 1 steek recht afhalen, 1 steek recht breien en de afgehaalde steek overhalen.
Keyboost France
Bedsokken.
Reactie 4 Gepost op: 22 maart 2007, 072900.: Reactie 5 Gepost op: 7 mei 2015, 073636.: Waar kan ik het patroon vinden van bedsokken. E-mail dit topic. Breikraam, alles over breien en haken, breipatronen en haakpatronen. Breipatronen gezocht Moderator: caroline.
http://www.abc-abri-blindage.fr/
Breipatronen sokken en pantoffels.
Met bijvoorbeeld het fabelgaren kun je leuke motieven en strepen breien, zonder dat je verschillende kleuren garens moet kopen of dat je steeds aan en af moet hechten. Daarnaast is het ook erg motiverend breien, het is moeilijk om je breiwerk neer te liggen.
leningen
Sokken breien Gratis patroon op Wolplein.nl Alles voor breien en haken!
Volg het patroon en voor je het weet zit je met twee heerlijk warme voetjes op de bank! Het breien van sokken is echt zo'n' grootmoeders kunstje, maar hoe leuk is het om je eigen sokken te breien! Met dit gave patroon van Phildar maak je twee hippe kousen die zelfs in een open schoentje prachtig ogen.
goedkoop ballonvaren
Sloffen Breien Ouderwets Breien.
Sloffen breien is makkelijker dan sokken omdat de hiel en tenen een stuk minder lastig te breien zijn. Ideaal dus voor breisters die nog eens sokken willen gaan breien en een eenvoudig opstapje zoeken. Je kunt natuurlijk ook sloffen breien voor de kinderen.
Sokken Breien zoals Oma Tips Maattabel Landleven Landleven.
Begin aan de goede kant en brei tot het midden van het lapje hier 15 steken. Brei 3 steken extra; 1 steek recht afhalen, 1 steek recht breien, afgehaalde steek over de gebreide heen halen dit heet een overhaling, 1 steek breien.
Breien met Plezier.
Deze website verkoopt prachtige sokkengarens en heeft alle uitleg en handigheidjes op de site geplaatst, inclusief een basispatroon en alle matentabellen. Aangezien ik zelf niet zo'n' sokkenbreister ben, heb je daar veel meer aan. Breien met afbeeldingen. Vind je het leuk om afbeeldingen in te breien?
Sloffen breipatronen, gratis breipatronen.
Meer winter breipatronen. Engelse winter breipatronen. Geen probleem jij houdt je voeten lekker warm met deze gebreide sloffen. Verder op Alles over Breien. Tijd voor een creatief uitje! Breien met een breiring. Breien voor je interieur. Poppen en beestjes breien.

Contacteer ons