Op zoek naar bedsokken breien?

Makkelijk huissokken breien op een breiring YouTube.
Breiclub.nl 42.933 weergaven. Bernat loom breien tutorial De Haak Crowd Duur: 606. How to Crochet with The Crochet Crowd 90.224 weergaven. Muts breien op breiring Duur: 1452. handwerkles 714.738 weergaven. WARME SOKKEN BREIEN OP EEN BREIRING RITA LEGT UIT Duur: 2331.
2dehands auto
De techniek van sokken breien Veritas BE.
Bij de 1e en bij de 3e naald tot 3 steken voor het einde van de naald breien, dan 2 steken recht samenbreien en de laatste steek recht breien; bij de 2e en 4e naald de 1e steek recht breien en met de 2 volgende steken een overhaling breien 1 steek recht afhalen, 1 steek recht breien en de afgehaalde steek overhalen.
bpm
basispatronen voor sokken.
naald 35, 4. aantal steken per naald. lengte boord in cm. steken grote hiel. aantal naalden voor de grote hiel. steken opnemen aan weerszijden. voetlengte van stekenopname tot begin minderingen in cm. voetlengte van hielmidden tot begin minderingen in cm.
Gevelrenovatie
Breipatronen sokken en pantoffels.
Met bijvoorbeeld het fabelgaren kun je leuke motieven en strepen breien, zonder dat je verschillende kleuren garens moet kopen of dat je steeds aan en af moet hechten. Daarnaast is het ook erg motiverend breien, het is moeilijk om je breiwerk neer te liggen.
TAXIS
Sokken breien Gratis patroon op Wolplein.nl Alles voor breien en haken!
Volg het patroon en voor je het weet zit je met twee heerlijk warme voetjes op de bank! Het breien van sokken is echt zo'n' grootmoeders kunstje, maar hoe leuk is het om je eigen sokken te breien! Met dit gave patroon van Phildar maak je twee hippe kousen die zelfs in een open schoentje prachtig ogen.
lana grossa
Patronen sokken Hobbydoos.nl.
Sorteer op sokken Sokken 376. Sorteer op trui Trui. Sorteer op tuniek-jurk Tuniek, Jurk. Sorteer op vest Vest. Sorteer op breien Breien 323. Sorteer op breien-en-haken Breien en Haken 18. Sorteer op haken Haken 36. Sorteer op pompon Pompon 1.
Sloffen breipatronen, gratis breipatronen.
Meer winter breipatronen. Engelse winter breipatronen. Geen probleem jij houdt je voeten lekker warm met deze gebreide sloffen. Verder op Alles over Breien. Tijd voor een creatief uitje! Breien met een breiring. Breien voor je interieur. Poppen en beestjes breien.
sokken breien op 2 naalden breien Pinterest Naalden, Sokken en Breien.
Breien met Plezier.
Deze website verkoopt prachtige sokkengarens en heeft alle uitleg en handigheidjes op de site geplaatst, inclusief een basispatroon en alle matentabellen. Aangezien ik zelf niet zo'n' sokkenbreister ben, heb je daar veel meer aan. Breien met afbeeldingen. Vind je het leuk om afbeeldingen in te breien?

Contacteer ons