Zoeken naar bedsokken breien

Kousen zonder hiel Blij met Draadjes.
Werk 5 toeren zonder minderingen. Ga op deze manier door met 1 steek minder en 1 toer minder te breien tussen de minderingen tot er 9 steken over zijn. Knip de draad af, rijg deze door de steken heen en hecht goed af. Geplaatst in sokken Tags: breien, breipatroon, gebreide kousen, kousen zonder hiel permalink.
A la Sascha: Een Fijn Lesje Sokken Breien Op Een Rondbreinaald.
Ik ben benieuwd of jullie net zo verslaafd raken aan het sokken breien als ik, in ieder geval wens ik julie veel plezier met dit lesje en patroon en voor als jullie uitgeoefend zijn, volgt er zeer binnenkort het patroon voor de versie in maat 37-43.
Freppi.
De website van Landleven met gratis breipatroontje van sokken van oma. Bron: Nederlands Gebreid. Prachtige sokken om te breien. Het is een patroon in pdf formaat en komt van Evelien Verkerk van Nederlands Gebreid. De website van Ravelry met mooie sokken om te breien.
sokken HEMA.
regenkleding en paraplu's.' reizen en onderweg. zon strand en zwembad. alles in vakantie en onderweg. kweken en zaaien. alles in tuin. alles in feest. instax en foto's.' instax en foto's.' alles instax en foto's.' breien en haken. alles voor fietsen.
Sokken breien is voor oma's! Of toch niet? Breiclub.nl.
Nog geen lid? Home Brei en haakblogs Alles over breien Kleding Accessoires breien Sokken breien is voor omas! Alles over breien, Kleding Accessoires breien, Voor beginners. 23 mei 2014. Deel dit artikel.: Sokken breien is voor omas! Mijn beide omas hielden van handwerken.
Boon en Staak Nieuws: 60er jaren herensokken, op twee pennen!
onderzetters van jute. 40er jaren breipatroon 50 er jaren babyvestje 50 er jaren haakpatroon 50's' 50er jaren breipatroon 50er jaren breipatroon babyslofjes 60's' haakpatroon 60er jaren breipatroon 70 jaren haakpatroon 70's' babyjasje breien babymutsje breien babypakje haken babyslofjes babyslofjes breipatroon babyvestje breien baret haken breien breipatroon breipatroon sokken chanel jasje breien damesvest haken dwarsgebreid kindervestje etalagepop fotografie gehaakte poncho give a way glutenvrij gordijn haken granny square gratis breipatroon gratis haakpatroon haken handgemaakt handschoenen breien handwerken heren breipatroon jaren 20 kantbreien kinder bikini kinderpatroon kinderponcho kleedje haken kleuterjurk breien kreta kringloop lactosevrij muts breien Noors breien overslagvestje pannenlap breipatroon pantoffels haken paspop pied-de-poule poncho recepten speelgoed suikervrij vlierbessen voeding.
Sokken breien op grootmoeders wijze Breiclub.nl.
Toen zij nog op school zat was dit nog verplicht dat de meisjes leerden breien en ze leerden er ook sokken breien. Ze vond dit een heel leuk idee en vanaf dan ben ik elke week naar de les geweest.
Sokken, wat kun je ermee? infobron.nl.
Wanneer je echter graag met je handen bezig bent, aan huis gebonden bent of om een ander reden dan koop je een bol garen of wol en gaat aan de slag om sokken te breien of te haken. Sommigen voorzien de hele familie en kennissenkring van bedsokken of andere sokken.
Welkom bij Medima Benelux Angora Body Wear.
Die extreme verzorging heeft zijn doel; de angoravezel heeft immers een holle kern die opgebouwd is uit talloze lucht-kamertjes en kanaaltjes. Die holtes, die pas volledig ontwikkeld is als de haartjes volgroeid zijn zo'n' 7 cm lang, maakt van angora de lichtste, warmste en meest absorberende natuurlijke vezel die er bestaat.

Contacteer ons