Zoeken naar sokkenwol

Sokkenwol kopen online specialist in luxe wol en breigarens.
4 oktober 2017. Waar moet je op letten als je sokkenwol gaat kopen en welke soorten sokkenwol zijn er allemaal? Je kunt natuurlijk van allerlei wolsoorten sokken breien, zelfs van katoen. Het grote verschil is dat aan sokkenwol bepaalde stoffen zijn toegevoegd om de wol slijtvaster te maken.
tafelkleed wol
Kristel Droog-Dekkers: Mijn knuffels van sokkenwol.
Sokkenwol is ook wat dunner dan het gewone haakkatoen. Dat maakt de dieren wat kleiner en verfijnder. Alle beschrijvingen zijn helder en duidelijk en worden met tekst en stap-voor-stapfoto's' uitgelegd. Zo komt het haken van een knuffels van sokkenwol binnen ieders bereik.
gestreepte sokken
Sokkenwol kopen Chestnut Cabin.
De eigenschappen van sokkenwol. Als u sokkenwol gaat kopen is het belangrijk om te zoeken naar garen met bepaalde eigenschappen. Sokkenwol is vrij dun garen en heeft altijd een mengsel van scheerwol en 20-25% nylon of polyamide. Sokkenwol is superwash behandeld.
scheepjes catona
Sokkenwol Dol-op-Wol.
Het basispatroon voor sokken. Wat maakt wol sokkenwol? In principe zou je van ieder garen wel sokken kunnen breien. Maar wat maakt sokkenwol nou sokkenwol? Het belangrijkste verschil tussen gewone wol en sokkenwol is dat er bij sokkenwol een toevoeging zit die de wol slijtvaster maakt.
sportvoeding online
Mijn knuffels van sokkenwol Wolder.
Je vindt er patronen voor aapje Ankie, vosje Victor, wasbeertje Rocky, en nog zoveel meer schattige diertjes. Alle beschrijvingen zijn helder en duidelijk en worden met tekst en stap-voor-stapfoto's' uitgelegd. Zo kan iedere haker en haakster een eigen knuffel van sokkenwol haken.
muts haken
Mijn knuffels van sokkenwol Kristel Droog-Dekkers NL.
Mijn knuffels van sokkenwol Kristel Droog-Dekkers NL. Mijn knuffels van sokkenwol Kristel Droog-Dekkers NL. Maak kennis met de hartveroverende gehaakte knuffels van Kristel Droog-Dekkers. De dieren zijn allemaal gehaakt van sokkenwol waardoor ze een natuurlijk, stoer en vintage karakter krijgen.
katoen
Lana Grossa SOKKENwol The Wool Street Journal.
Zoeken voor: Zoek. Over The Wool Street Journal. The Wool Street Journal GARENS Lana Grossa Lana Grossa SOKKENwol. Lana Grossa SOKKENwol. Showing all 2 results. Sorteer op populariteit. Sorteer op gemiddelde beoordeling. Sorteer op nieuwheid. Sorteer op prijs: laag naar hoog.
geld
Sokkenwol Knotten. icon-circle-checkmark. heart. amazon-payments. amex. bitcoin. cirrus. discover. fancy. google-wallet. interact. jcb. mastercard. paypal. stripe. twitter. visa. diners-club. dankort.
Sokkenwol gebruik je het breien van sokken, maar ook voor sjaals, mutsen, handschoenen en nog veel meer. Iedere sokkenwol heeft zijn eigen kleurverloop lang, kort of streepjes en sommige breien zelfs een Noors patroontje. Helemaal van zelf! Sokkenwol bestaat uit wol met een toevoeging van polyamide.
Mijn knuffels van sokkenwol Lannoo.
Mijn knuffels van sokkenwol. Mijn knuffels van sokkenwol. Kristel Droog heeft al een hele schare fans verzameld met haar hartveroverende gehaakte knuffels. Meer dan 9500 volgers volgen haar MyKrissieDolls Facebookpagina en ruim 9000 haaksters delen hun ervaringen op haar MyKrissieDolls Facebookgroep.

Contacteer ons