Meer resultaten voor poncho breien

Poncho Blij dat ik brei.
Blij dat ik brei. Welkom op deze blog vol met breien en haken. Zelf vind ik breien een heerlijke bezigheid en ik kom zoveel leuke dingen tegen die ik graag wil delen! Reageren of tips? Mail naar jaffari@zeelandnet.nl of via dit blog. Terug naar het overzicht Poncho.
leningen
Poncho breien Waarschoot UiT in Vlaanderen.
UiT in Vlaanderen. Gebruik mijn huidige locatie. Meld je aan om Mijn" zoekopdrachten" te gebruiken. Voeg event toe. U bent hier.: Cursus of workshop. Cursus of workshop Creativiteit. Wij breien een poncho. Wat heb je nodig.: 800 gram breiwol nr.
binnendeur
poncho's' breien Veritas BE.
In deze workshop leer je opzetten en recht breien, maar ook minderen door het aflopend model zijn er minder steken nodig naar boven toe. Nog even afwerken met hippe franjes en jouw nieuwe favoriet is klaar. Voor de gevorderden hebben we een poncho in fair isle.
www.alsace-welcome.com
Poncho Breien Ouderwets Breien.
Pas de kleuren aan om de gebreide poncho voor mannen of vrouwen te maken. Als je het breien van een grote of kleine poncho beheerst kun je dit zelf altijd omrekenen naar andere afmetingen zodat je ook voor babys, kinderen of volwassenen hetzelfde model kunt breien.
https://www.wasserenthärter.de/dek
Patronen poncho omslagdoek Hobbydoos.nl.
Sorteer op breien Breien 511. Sorteer op breien-en-haken Breien en Haken 34. Sorteer op haken Haken 143. Sorteer op knopen Knopen 1. Top 10 patronen. 1 96 van 689. 1 / 8. Muts en poncho Laila. Muts en omslagdoek Very Berry. Poncho Snow Queen. Poncho Winters Heart. Poncho met muts.
x2705 Een; poncho breien in 3 stappen Breiclub.nl.
Door Janssens joske op 27 november 2017. Graag wil ik en poncho breien voor mijn kleidochter van 4 jaar. Graag had ik geweten hoeveel steken ik moet opzetten en de lengte dat ik moet breien wil breien met naalden nr 7.
Poncho.
Brei deze poncho op een breiraam van 45 cm lang 50 pinnen. Gebruik voor de col een breiring met een doorsnede van 30 cm 41 pinnen. Deze poncho is geschikt voor een volwassene. Als je deze poncho voor een kind wilt maken gebruik dan van beiden 1 maat kleiner.
Poncho breien. YouTube.
col breien Duration: 408. wolxxl 64429, views. poncho maken met een drop stitch op breiring of breiraam Duration: 1531. Crea-Kriek 60496, views. Poncho Loom Knit Duration: 1652. Divya Dayan 112288, views. Luiewijvensteek breien / Drop-Stitch Knitting / Ruck-Zuck-Muster Duration: 245.
Breipatroon: Poncho Knipmode.
Het perfecte moment om weer te gaan breien. Neem nou deze makkelijke poncho! Dit opvallende model houdt het midden tussen een trui en een poncho met de voordelen van beide. Door de royale valling draagt hij heerlijk, maar staat toch vrouwelijk elegant.

Contacteer ons