Meer resultaten voor babyslofjes breien

Babysokjes breien YouTube.
uitleg samenstellen babyslofjes Duur: 1545. Mia Bondue 62.133 weergaven. Breien met de luie wijven steek Duur: 301. Wolplein.nl 355.798 weergaven. Chaussons bébé 0/3 mois au tricot Duur: 2305. Les Tricots de Manon 824.659 weergaven. Sokken brei uitdaging: Boord breien en breiwerk opzetten Duur: 2026.
Tuinaanleg
A la Sascha: Makkelijkste en Snelste Babyslofjes Ooit! Met Patroon.
Makkelijkste en Snelste Babyslofjes Ooit! Altijd al eens babysokjes willen maken, maar nooit de uitdaging aangegaan? Of gewoon tijd voor een snelle maar zeer stijlvolle variant? Deze slofjes kan werkelijk iedereen breien! Simpel te breien op twee breinaalden 4mm met alleen maar rechte steken!
Pensioensparen
Babyslofjes breipatroon gratis breipatroon Wol zo Eerlijk.
Heel geschikt om te breien van Moeke Yarns of Nurturing Fibres Supertwist Sockyarn op breinaalden van 3 mm. Categorieën: Patronen, Voor Moeke Yarns, Voor NF Sockyarn, Breipatronen. Babyslofjes zoals in het voorbeeld op de foto brei je op naald 3 met Moeke Yarns.
ramen en deuren
Babysokjes breien met twee naalden en twee kleuren wol. Instructies Weethetsnel.nl.
dikke stompe naald. babysokjes breien babysokjes breien met twee naalden zelfgebreide babysokjes sokjes breien voor baby breipatroon babysokjes kraamcadeau cadeau voor kraammand. Een boordje breien in boordsteek. Zet 26 steken op en brei daarna in boordsteek 2 recht, 2 averecht een boordje van 8 centimeter hoog.
breiwol kopen
Babyslofjes breien patroon uit een oud breiboek van de HEMA Breiclub.nl.
Babyslofjes breien: Voor een jaar of 10 terug kreeg ik van mijn moeder een oud breiboek van de HEMA van het seizoen 1984/1985 die zij al die jaren bewaard had. In deze jaren was het breien nog erg populair. Mijn moeder breide toen erg veel.
Babysokjes breien Wolnut.
Wat is er meer vertederend dan kleine babyslofjes? In dit hartveroverende boek vol slofjes wordt allereerst de techniek van het breien uitgelegd. Vervolgens kunt u kiezen uit twintig patronen van lieve, zachte, snoezige slofjes, sokjes en schoentjes om zelf te breien.
Babysokjes Breien Wolplein.nl.
Schrijf de eerste beoordeling van dit product. Babysokjes Breien In dit boek vind je de leukste patronen voor zachte slofjes. Van schattige modellen voor de doopceremonie en sandaaltjes tot sneakers en ondeugende beertjes; alles om de mollige babyvoetjes lekker warm te houden.
Patroon babysokjes breien gratis breipatroon van Breimeisje.
Je breit ze op twee breipennen. De slofjes zijn ook nog eens praktisch; ze blijven namelijk goed zitten aan babys voetjes. De grootte en pasvorm van de babyslofjes wordt bepaald door het soort materiaal, de dikte van de breipennen en je manier van breien strak of losjes.
Babysokjes breien met 2 breinaalden en 2 steken.
Door petra op 14 februari 2016. Hoi, eindelijk een gemakkelijk patroon om baby sokjes te breien zal er meteen aan beginnen dankjewel. Door Jolanda op 16 februari 2016. Graag gedaan Petra! Ben benieuwd of het gelukt is. Door nieske aukema op 14 februari 2016. hoe krijg ik het patroontje van die sokjes. Door Babette op 15 februari 2016. Dag Nieske, het patroon staat gewoon in het blog hierboven beschreven. Door Els Wijnen op 15 februari 2016. Had nog nooit babyslofjes gebreid.

Contacteer ons