Meer resultaten voor kabels breien

Eenvoudige kabels breien zonder kabelnaald.
Ook een kussenhoes, polswarmers of een sjaal kunnen op die manier worden gebreid. Wie veel kabels wil breien, kan bijvoorbeeld een pannenlap of een beanie breien, waarbij de kabelmotieven door 1 tot 5 averechte steken van elkaar worden gescheiden. Wie de smaak te pakken heeft, kan zich verder verdiepen in het breien van kabelsteken.
Kabels breien Tantehilde.
Dit hele verhaal enkel om te zeggen dat ik vele jaren later ondervonden heb dat kabels breien helemaal niet moeilijk is. Rechts en averechts, en af en toe een paar steken in de verkeerde volgorde breien, zo simpel is dat.
Kabels breien Veritas BE.
Wat leer je? Tijdens deze workshop leer je onder begeleiding van onze experte de beginselen van het kabels breien. Was het altijd al je wens om je in de wondere wereld van het breien te storten, en droomde je altijd van een duidelijke en praktische kennismaking?
Colsjaal breien met kabel Ouderwets Breien.
Colsjaal breien met kabel. Met dit breipatroon kun je een colsjaal breien met kabel. De kabel wordt gebreid volgens grafiek A in een fantasiesteek. De fantasiesteek is simpelweg een bepaalde volgorde van normale steken. Laatst was er al een ander breipatroon met een kabel, dit is een leuk vervolgpatroon. Dit patroon is geschikt voor beginners en half gevorderden en dus een goede opstap voor kabels.
Kabels leren breien naar links en naar rechts. Instructies Weethetsnel.nl.
Veel plezier alvast met het resultaat! kabels leren breien kabel breien met kabelnaald leren breien kabels breien brei-instructies breiwerk patroon kabels breien instructievideo. In de video worden zowel de kabel als de rest van het breiwerk gebreid met de tricotsteek.
opbergen alles voor een opgeruimd huis HEMA.
regenkleding en paraplu's.' reizen en onderweg. zon strand en zwembad. alles in vakantie en onderweg. kweken en zaaien. alles in tuin. alles in feest. instax en foto's.' instax en foto's.' alles instax en foto's.' breien en haken. alles voor fietsen.
Leer breien en haken met Easy Knits: 39 snelle patronen voor beginners!
Zullen wij vast verklappen wat je met onze nieuwe patronen uit Easy Knits zult gaan leren en oefenen? Met de breipatronen leer je hoe je van kleur verandert, hoe je een armsgat maakt, kabels breien, reliëfp atronen met ruitvormige en vierkante steken, de accordeonsteek en hoe je pom poms maakt!
Kabels breien.
Kabels breien geeft mooie diepte-effecten in een gebreide trui of muts. Kabels breien is een steek voor de meer gevorderde breisters, dus probeer eerst de basis van het breien te beheersen. In dit filmpje wordt zowel de linkse, als rechtse kabelsteek uitgelegd.
La Maison Victor Breien Page 2.
Tags: DIY, Trui. Wist je dat je een klein formaat van pompons ook snel en gemakkelijk kunt maken rond een vork? Ideaal om als kogeltjes voor de katapult van je kids te gebruiken. Tags: breien, DIY, Katapult. Brei deze warme Gunther sjaal.

Contacteer ons