Resultaten voor kabels breien

bol.com Kabels breien, Watterson 9789058779687 Boeken.
Uitgever: Forte uitgevers B.V. Dit eenvoudige handboek onthult de geheimen van de gedraaide breisteken waardoor kabels ontstaan, aan breiers en breisters van alle niveaus, zelfs aan beginners. Het is een complete introductie tot het breien van allerlei kabelsteken, van eenvoudige smalle kabels tot ingewikkelde in elkaar verweven patronen.
Trappelzak-Gratis Patroontje The Wool Street Journal.
3de naald: 2 averechts, plaats 2 st op de kabelnaald ACHTER het werk, de volgende 2 st rechts breien, daarna de 2 st van de kabelnaald rechts breien. Plaats de volgende 2 st op de kabelnaald VOOR het werk, brei de volgende 2 st rechts en daarna de 2 st van de kabelnaald rechts breien, 2 averechts.
Workshop Kabels Breien Workshops in Gouda Workshops Naaimachine Superstore.
Home Workshops Workshops in Gouda Workshop Kabels Breien. Workshop Kabels Breien. Kabels, in elk interieur vindt het zich een thuis. Modern of klasiek het maakt niet uit. Je maakt een kabel kussen 45x45cm. Meer informatie aanvragen. Product reviews 0. Workshop Kabels Breien.
Kabels breien voor beginners door Breiclub.nl panel YouTube.
MarionBlush 231.155 weergaven. Leren breien: breiles 7, kabels breien Duur: 239. ikwilbreien 19.893 weergaven. Kleur wisselen in breiwerk recht en averecht. handwerkles 59.873 weergaven. Makkelijk huissokken breien op een breiring Duur: 2335. Breien op een breiring of een breiraam 140.052 weergaven.
Tante Mieneke: Werkbeschrijving kabelsjaal.
Ik heb ze steeds naar voren gelegd, voor links gedraaide kabels. Als je dat mooier vindt kan je ze ook afwisselend links en rechts laten draaien. Brei de 3 volgende rechte steken. Neem de averechte steek terug op je linkernaald, en brei deze eerst, voor je de drie rechte steken terug op de linkernaald neemt om te breien.
A la Sascha: Een fijn lesje in kabels breien.
Vind je gebreide kabels ook zo leuk, maar heb je je er nooit aan durven wagen? Ik nodig bij deze iedereen op deze donkere winterdag uit voor een fijn lesje kabels breien! Men neme, breipennen met bijpassend garen en liefst een kabelnaald zoals.:
kabels breien Archieven Freubelweb Freubelweb.:
Jouw eigen blog? Nog meer inspiratie. Meld je aan! Zoeken Wat zoek je? We hebben 1 Freubel gevonden rondom kabels breien. Sorteer resultaten op. 2448 1 201702051018. Gratis breipatroon: SJAAL. 2018 Freubelweb.nl Contact Algemene voorwaarden FAQ Disclaimer Created by Brandpepper.
De uitdaging van het kabels breien! Breiclub.nl.
Via onze facebookpagina en onze website krijgen we vragen over hoe je kabels moet breien. Kabels breien is niet moeilijk en met behulp van een kabelnaald en een korte uitleg heb je de slag zo te pakken. Via youtube is een filmpje te downloaden waarin ons team van breiclub.nl uitlegt hoe je een kabel moet breien.
Kabels breien Tantehilde.
Dit hele verhaal enkel om te zeggen dat ik vele jaren later ondervonden heb dat kabels breien helemaal niet moeilijk is. Rechts en averechts, en af en toe een paar steken in de verkeerde volgorde breien, zo simpel is dat.

Contacteer ons