Resultaten voor breien steken

Breisteken Sjaal Breien voor beginners gevorderden!
Een sjaal breien met de Dubbele Gerstekorrelsteek geeft goed weer hoe makkelijk het kan zijn om met verschillende breisteken een prachtige sjaal te breien. De Dubbele Gerstekorrelsteek is een leuke steek, maar je moet wel goed in de gaten houden welke vorm van breien er telkens wordt toegepast.
bulletkrediet
Prachtige sjaal in linnensteek/weefsteek! The Wool Street Journal.
Naald 1 rechtse kant: 1 st rechts breien, draad naar voor halen, 1 st averechts afhalen, draad terug naar achter en van tot steeds blijven herhalen tot de laatste steek die je ook nog eens rechts breit. Naald 2 averechtse kant: 2 steken averechts breien, draad naar achter, 1 st averechts afhalen, draad terug naar voor, 1 st averechts en van tot steeds blijven herhalen tot de 2 laatste steken die je allebei ook nog eens averechts breit.
seo check
Breisteken Stricka.
Meest bekeken berichten. Hoe brei je een patentsteek, een halve patentsteek of een valse patentsteek? Subtiele honingraat steek Steek van de Week 2015 29. Hulp bij breien. Passap Duomatic 80. Subtiele honingraat steek Steek van de Week 2015 29. Soms is de achterkant van een breisteek minstens zo mooi als de voorkant Toen ik.
begrafenisondernemer wilrijk
Breien textiel Wikipedia.
Het breiwerk breder maken doet men door breisteken bij te maken, meerderen genoemd door bijvoorbeeld één steek recht en één steek averecht in dezelfde lus te breien. De lap kan smaller gemaakt worden door te minderen door twee of meer steken samen te breien, of door één steek over een andere heen te halen.
daikin multi split airco prijzen
Breien Veritas BE.
1ste rij: afwisselend 1 rechte en 1 averechte steek breien. 2de rij en alle volgende rijen: de steken breien zoals ze zich voordoen recht boven recht en averecht boven averecht. 1ste rij: alle steken recht breien. 2de rij: alle steken averecht breien.
officeelearningmenu.nl
Breisteken Een handige uitleg van de breisteken, met foto's.'
Je kunt ook op de pagina met beginners cursussen kijken voor meerdere gratis beginners cursussen, die ook jou leren breien: Breien beginners cursussen. Voor sommige van deze breisteken moet je iets meer doen dan alleen maar recht en averechte steken breien.
25 beste ideeën over Brei steken op Pinterest Breipatronen gratis, Breien projecten en Breipatronen.
om je de meest optimale ervaring te bieden. subtiele-honingraat-steek-achterkant Hier bij stricka uitleg breien en steken. Jammer dat ze opgehouden is in 15 want er zijn mi nog ontzettend veel meer steken als ik soms boektitels langs zie komen. Andalusische steek 001 Breisteken. Een visgraat breien?
Schooltv: Opzetten, recht breien en averecht breien De basis van elk breiwerk.
Om andere steken te kunnen maken moet je ook averecht kunnen breien. Voor de tricotsteek, de boordsteek of de gerstekorrel is een combinatie van rechte en averechte steken. Nu gaan we averecht breien. In principe is averecht breien niet heel anders dan rechtbreien.
Nafra: Kousen: Handwerken: Breigarens Breitip 13 italiaans opzetten.
Volgende naald als volgt breien averechte kant van het werk.: 1 st.r, 1 st.av. waarbij de av.st.telkens als volgt gebreid wordt: geen steek van de naald nemen, maar in de eerst gebreide naald met de goede kleur de dwarsdraad opnemen, deze op de linkernaald zetten en de st.av.breien. dwarsdraad draadje tussen 2 steken, op de foto hieronder ligt een dwarsdraad in het roze tussen 2 witte steken.

Contacteer ons