Op zoek naar baby sokken breien?

Baby sokjes breipatronen, leuke gratis breipatronen voor baby sokjes en slofjes.
Breipatroon baby slofjes. Deze sokjes brei je op twee naalden en zijn ook zonder sokkenbrei ervaring te maken. De Gulle Aarde. In dit hartveroverende boek vol slofjes wordt allereerst de techniek van het breien uitgelegd. Vervolgens kunt u kiezen uit twintig patronen van lieve, zachte, snoezige slofjes, sokjes en schoentjes om zelf te breien. Te koop bij Bol.com: Babysokjes breien.
seo analyse tool
Eenvoudig patroon om babysokjes te breien babystuff Pinterest Patroon, Breien en Breipatronen.
online lening aanvragen
Patroon babysokjes breien gratis breipatroon van Breimeisje.
Alle patronen zijn pen voor pen uitgeschreven, iedereen die recht en averecht kan breien, kan dit maken. Volg op Pinterest. Patroon babysokjes breien. Breipatroon babyjasje ribbels. Magische ring haken in 10 stapjes. Flowers in a row Bloemen breien. Hoofdomtrek baby maat babymuts.
inkt
Babysokjes breien met 2 breinaalden en 2 steken.
Kan ik als beginner toch al beginnen met sokken maken, mijn grote wens het sokje ziet eruit zoals het zou moeten, tót de boordsteek. Wat een chaos wordt dat bij mij, haha. Averechtse steken zorgen voor een extra schuin lusje, wat het bij de volgende toer heel lastig maakt om te zien wat nu een steek is die ik moet breien. Gevolg: een interessant resultaat, maar geen boordsteek volgens mij weet iemand hoe ik kan leren die goed te doen? Ik vjnd het juist zo mooi, die rand! Bedankt voor het delen van het patroon. Door Stiena op 27 november 2016. Ik zou de slokjes graag willen breien voor een baby van 8 maanden.
pizzakraam
Tiny Toes / DROPS Baby 16-26 Gratis breipatronen van DROPS Design.
Brei r boven r en av boven av tot de sokken 7-8-9 10-12 cm hoog zijn gemeten vanaf de markeerdraad op de hiel 3-3-3 4-4 cm nog te breien. Plaats een markeerdraad aan iedere kant met 20-20-22 24-24 st voor de bovenkant voet en 20-20-22 24-24 st voor de onderkant voet. Ga verder in tricotst over alle st en minder TEGELIJKERTIJD 1 st aan iedere kant van beide markeerders ZIE TIP VOOR HET MINDEREN-2 3 keer om de nld en 5-5-6 7-7 keer elke nld 8 st over. Knip de draad af en haal deze door de overgebleven st en zet vast. De sokken zijn ongeveer 10-11-12 14-16 cm hoog. Heeft u hulp nodig? Bedankt dat u voor DROPS Design kiest! We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze patronen makkelijk te volgen zijn. Daarom heeft elk patroon specifieke video's' met handleiding om u te helpen. Tevens hebben we stap-voor-stap lessen om u te helpen met een aantal technieken. U kunt ze hier vinden! Hoe breit u de sok in DROPS Baby 16-26.
Brandblusser controle
Eenvoudig patroon om babysokjes te breien Pinterest Pasgeboren, Breien en Baby slofjes.

Contacteer ons