Resultaten voor breiwinkel

Casa Di Lana.
Om je breistuk tot een goed eind te brengen. Ruime keuze aan breiboeken. Bij ons kan je ook reeds afgewerkte stukken verkrijgen of een stuk laten maken die bij jouw past. U kan bij ons langs voor alle herstellingen van kledij.
Breiwol en katoen kopen online bij je Wolwinkel Filomena Wolwinkel Filomena.
Breng je ons graag een bezoek? Haaknaalden en breinaalden nodig? Piepers, vulling, toerentellers? Kies je liever een borduurpakket? Spaar punten op je klantenkaart! Deze kan je inruilen voor waardebons. Breiwol en katoen kopen snel, eenvoudig en veilig bij je Wolwinkel Filomena.
Breien Brugge Stikkestek: haakkatoen, naaigerief.
U kunt bij Stikkestek dat trouwens verwijst naar het geluid van een naaimachine terecht voor een groot en gevarieerd assortiment originele en kwalitatieve artikelen van bekende merken, zoals Lang, Lana Grossa, Scheepjes, DMC, Verachtert en De Bondt. Breien en zoveel meer.
Twee steekjes los De haak breiwinkel van Hattem.
Verder lezen Toon Details. Verder lezen Toon Details. Verder lezen Toon Details. Verder lezen Toon Details. Klik hier voor een volledig overzicht van onze geplande activiteiten. Twee Steekjes Los. De haak breiwinkel van Hattem. Met een groot assortiment wol van.
Lana Wol Patchwork Handwerken.
Lana vierde op 22 september feest voor het 40 jarig bestaan van Rowan Yarns, maar vooral omdat we Flagshipstore werden voor Vlaanderen. Bekijk ons op facebook. Betalen bij Lana kan met een gewone overschrijving onderaan de betaalkeuzelijst of met de online betaalmogelijkheden van Mollie.
De Vlotte knot.
Vrijdag 12 en zaterdag 13 april zijn we in Nieuwpoort bij de Schapekop. Ook dan is de winkel gesloten. 1023 NG Amsterdam. 06 5534 0383. Stuur een mail. De Vlotte Knot is.: Helga van der Wardt, Jordanese breigek en. e nergieke spil achter de leukste breiwinkel.
Welkom op de website van Mardy Restyled Mardy Restyled.
Niet iedereen kan natuurlijk breien, maar het is helemaal niet zo moeilijk en je hebt natuurlijk wat om handen. Belangrijk materialen die je nodig hebt zijn natuurlijk wol, breinaalden en patronen. Tegenwoordig hoeft dat helemaal niet zo duur te zijn.
Home MDLN.
Een broek die te lang is, een nieuwe rits plaatsen of een rok innemen. Nieuw in ons gamma! Vanaf nu kan u bij MDLN terecht voor de prachtige handgeverfde garens van Wollelfe waarmee elk project omgetoverd wordt in feeƫrieke creaties.
Wolder Wolder.
Knitting for Olive Merino Petroleum Green. knitting for olive Knitting for Olive Silk Mohair Zinc. Knitting for Olive Silk Mohair Zinc. Wolhuis Wolder is een online en offline breiwinkel. De offline winkel is geopend van woensdag tot zaterdag van 11u tot 18u.

Contacteer ons