Resultaten voor breiwinkel

De Breiwinkel in Hasselt, Hazelarenlaan 20, telefoon: 011 25 met openingsuren breiwol.
Zo ndag 12/08. De Breiwinkel in de Banneuxwijk in Hasselt: brei haakgarens, mercerie en meer. Naast de winkel ook workshops en webshop. Over Handelsgids NV. BTW nummer opzoeken. Dokter van wacht. Meld uw zaak gratis aan. Villa te koop kangoeroewoning.
leningen
Het Ploegske is dagbladhandel én breiwinkel Zoersel Gazet van Antwerpen.
Maak van Zoersel jouw startgemeente! Het Ploegske is dagbladhandel én breiwinkel. 24/02/2012 om 2013: door Jan Vorsselmans. Het Ploegske is dagbladhandel én breiwinkel. Zoersel Het Ploegske vlak bij dancing De Toverfluit en café De Ploeg in Halle-Zoersel is naast een volwaardige dagbladhandel nu ook een heuse breiwinkel.
moderators
Finessa-breiwinkel.
Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen kan je heel wat leuke ideetjes bedenken om als geschenkje te geven of om zelf leuke dingen te creëren. Heel wat catalogen zijn te koop en natuurlijk niet te vergeten naalden en handwerkjes. Bezoek Finessa snel en ontdek!
Slotenmakerij
Knit-it Naai breishop specialzaak in Phildar wol.
Knit-it is de speciaal zaak op gebied van naai brei benodigheden. Knit-it is een speciaal zaak en exclusieve verdeler van Phildar wol, in alles wat met brei en naai te maken heeft. Onze nieuwe zaak is gelegen in het hartje van de stad Antwerpen.
Airport
De Handwerkzaak.
Jaarlijks verlof van 15 juli tot 15 augustus. De Handwerkzaak in Hasselt is een breiwinkel gespecialiseerd in advies op maat! Wij hebben een uitgebreide keuze aan handwerkstoffen, handwerkgarens DMC en Anchor, telpakketten van Lanarte, DMC, Vervaco, Thea Gouverneur, Anchor en Permin.
lana grossa
Breiwinkel en 2dehandsboetiek te Duffel 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes. Zoek alleen in titel. Categorieën Toon alle zoekertjes. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. Breiwinkel en 2dehandsboetiek te Duffel. 1424 x bekeken sinds 4 april 2018.
Casa Di Lana Home.
Wolnut Online breiwinkel. Wol webshop. Haken webshop. Amigurumi webshop. Breiwol. Wij verkopen Drops, Schachenmayr, Scheepjeswol, Prym, KnitPro. Garens, naalden, boeken en accessoires.
Naast producten voor breien, haken en amigurumi voorzien we ook in een leuk passend randassortiment. Met merken zoals Drops, Schachenmayr, Hoooked, Scheepjeswol, Yarn and Colors, Prym, KnitPro, Addi, Clover. Je kan ook op onze blog terecht voor inspiratie of inschrijven voor de nieuwsbrief.
Brei en Haakspecialist Handwerkwinkel Elodia, Sint-Laureins.
In mijn winkel in Waterland-Oudeman vind je alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan. Ontdek mijn assortiment aan wol, breinaalden, haaknaalden en nog veel meer. Je bent van harte welkom in mn handwerk en breiwinkel.

Contacteer ons