Resultaten voor breiwinkel

Finessa-breiwinkel.
Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen kan je heel wat leuke ideetjes bedenken om als geschenkje te geven of om zelf leuke dingen te creëren. Heel wat catalogen zijn te koop en natuurlijk niet te vergeten naalden en handwerkjes. Bezoek Finessa snel en ontdek!
lenen
De Breiwinkel, Hasselt Tel: 011256. Breiwol garen goudengids.be.
Een recensie schrijven? Hazelarenlaan 20, 3500 Hasselt. 011 25 64 15. Andere interessante bedrijven in de buurt. Platte Vijversstraat 9, 3500 Hasselt. Uw bedrijf toevoegen. Afmelden papieren gids. Onze producten diensten. Onze producten diensten. Wij werven aan. Bekijk onze vacatures.
heftrucks
Knit-it Naai breishop specialzaak in Phildar wol.
Knit-it is een speciaal zaak en exclusieve verdeler van Phildar wol, in alles wat met brei en naai te maken heeft. Onze nieuwe zaak is gelegen in het hartje van de stad Antwerpen. Bij ons kan de handwerk fanaat helemaal zich uitleven, door het grote aanbod van wol, borduurpakketten en naai benodigdheden en zo veel meer.
krediet
Wolwinkel voor breigarens, breinaalden en workshops.
en staan we nu nog in Enkhuizen en Bovenkarspel. Door de jaren heen is ons assortiment breigarens en brei en haaknaalden natuurlijk flink uitgebreid en ook aan verandering onderhevig. Momenteel voeren we de merken breigarens van Opal, GB Wolle, Durable, SMC Catania, Schachenmayer, Steinbach, Beijer en Onion.
3 maanden
Wolnut Online breiwinkel. Wol webshop. Haken webshop. Amigurumi webshop. Breiwol. Wij verkopen Drops, Schachenmayr, Scheepjeswol, Prym, KnitPro. Garens, naalden, boeken en accessoires.
Naast producten voor breien, haken en amigurumi voorzien we ook in een leuk passend randassortiment. Met merken zoals Drops, Schachenmayr, Hoooked, Scheepjeswol, Yarn and Colors, Prym, KnitPro, Addi, Clover. Je kan ook op onze blog terecht voor inspiratie of inschrijven voor de nieuwsbrief.
De Handwerkzaak.
De Handwerkzaak in Hasselt is een breiwinkel gespecialiseerd in advies op maat! Wij hebben een uitgebreide keuze aan handwerkstoffen, handwerkgarens DMC en Anchor, telpakketten van Lanarte, DMC, Vervaco, Thea Gouverneur, Anchor en Permin. Van Rico Design vindt u bij ons boekjes met leuke ideeën in kruissteek voor theedoeken, lopers, bavetjes, badcapes en handdoeken.
Brei en Haakspecialist Handwerkwinkel Elodia, Sint-Laureins.
In mijn winkel in Sint-Laureins vind je alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan. Ontdek mijn assortiment aan wol, breinaalden, haaknaalden en nog veel meer. Je bent van harte welkom in mn handwerk en breiwinkel.
Casa Di Lana Home.
Breiwinkel Woolcare Everberg breien, haken, naaien, borduren, wol, stoffen, fournituren.
Brei, naai of haakvirus? wij helpen u verder. 02 309 69 88. Breiwinkel Woolcare in Everberg: voor al uw brei, naai en haakmateriaal. Alles komt terug, ook breien, naaien en haken. De laatste jaren is het aan een echte comeback bezig.

Contacteer ons