Resultaten voor haken steken

Project Telefoonhoesje haken.
Inzenden zonder account. Als je als docent voor je klas wilt inzenden, kun je dat hier doen. Je kunt in 1 keer meerdere filmpjes insturen. Je hebt het project Telefoonhoesje haken gedaan! YouTube-link Plak hier de link van je filmpje.
Leren haken: de beginlus, lossen, vasten en stokjes Huis Van Belle.
Hoe zet je een vaste vast? Ben een beginnende haakster en wil een onderzetten haken. Ik wil graag leren hoe ik een vaste in een vaste moet haken. Ik hoor het graag! De steken lukken me wel maar mijn haakwerk wordt scheef.
Haken Veritas BE.
Tel regelmatig je steken na als steekproef, in volledige rijen vasten of stokjes de draadeindjes ofwel meenemen tijdens het haken van de volgende rij ofwel op het einde wegwerken instoppen. In de voorste of achterste lus haken is optioneel, zorgt voor een fijn lijntje op je haakwerk.
Stokjes haken: een wat langere, soepele haaksteek. Instructies Weethetsnel.nl.
Haken met Zpagetti: de tunische haaksteek. Hoe moet je rondhaken en een poef maken van Zpagetti-draad? 1 Hoe kun je een kleurige granny square babydeken haken? Hoe kun je een haakwerk met vaste steken haken? De basistechniek van het haken.
Gratis Patroon Mini poncho haken Bij Tante Roos.
Kleine meiden poncho haken. In deze blog leg ik uit hoe je gemakkelijk een kleine meisjesponcho kan maken. Ik heb gekozen voor 1x Soft fun Denim van Scheepjes en 1x Cabotine van Phildar, zodat de poncho lekker zacht is, niet te zwaar en toch luchtig genoeg voor de zomermaanden. Denk erom ik heb een babyformaat gehaakt. bij een grote maat zal je ook meer garen verbruiken. Met mijn bollen heb ik een kleine poncho en nog een bijpassend sjaaltje gemaakt. Ik haak met naald 55, maar mocht je kiezen voor ander garen bijv. Phildar Coton 3 op naald 4 dan moet je de steken aanpassen aan de naald, bij een kleinere naald meer steken, bij een grotere naald minder steken, maar de leeftijd en hoofdomtrek van het kindje is ook belangrijk Indien mogelijk zou ik gaan meten!
DIY Haak je eigen kussens WonenCo.
Is het te breed, dan maak je een opzetketting met minder steken. Let op dat het wel een even aantal steken moet zijn. Herhaal nu stap 3 net zo lang totdat je een mooi vierkant hebt. Knip de draad af en haal deze door de lus. Het is handig om deze draad extra lang te laten, zodat je daar straks de delen mee aan elkaar kunt naaien. Haak op deze manier twee even grote vierkante lappen en naai deze dan met een overhandse steek op elkaar stap 5. Naai eerst 3 zijden vast en laat de laatste open. Stop nu het vulkussen in de hoes stap 6 en naai de laatste open zijde dicht. Agaath: Als, je de smaak te pakken hebt, maak dan een paar kussens in kleuren die mooi bij elkaar passen. Het materiaal dat je gebruikt kan van alles zijn: XL garen of zpagetti geeft bijvoorbeeld een leuk effect. Nog een tip: als je net als Agaath lekker buiten wilt zitten haken, dan is het slim om het garen in een mandje te of bakje te doen zodat de draad schoon blijft en het bolletje niet wegrolt.
55 haken alle haaksteken haaksteek gratis patronen.
U kunt het allemaal haken met mijn steken haken pagina's' hierboven en een standaard haakpatroon op de. basis haakpatronen pagina's. En wilt u het nog wat ingewikkelder of leuker maken, dan haakt u van bloemen of vierkanten leuke bolero's' of.
Handwerktechniek.nl Haken.
Voor andere steken, patronen of vragen, stuur gerust een berichtje. Altijd met een ketting van lossen beginnen en daarna in de gewenste steek haken. Bij het begin van een toer in haaksteken altijd eerst 2 of 3 lossen hakendit ligt aan de hoogte van de te haken steek.
Rattenland Jollyrats Tutorials Leren haken.
Het is in principe hetzelfde als gewoon wol haken alleen gebruik je een groter haaknaald. Ik gebruik een 12mm bamboenaald. 10 mm is ook geschikt. Om de patronen te kunnen lezen moet je de afkortingen van de steken weten. Dit zijn ze.:

Contacteer ons