Op zoek naar haken steken?

Haaksteken voor beginners, een duidelijke uitleg over de diverse haaksteken, met foto's.'
Les 2: Vasten haken en meerderen en minderen. Les 3: Op losse steken rondhaken de basis voor Amigurumi. Les 4: De Magic loop. Les 5: Halve stokjes haken, meerderen en minderen. Les 6: Stokjes haken, meerderen en minderen. Les 7: Dubbele stokjes haken, meerderen en minderen.
boekhouder Deurne
Haken, technieken en gratis patronen.
Het gewone haken. Halve vasten haken. Dubbele stokjes haken. Halve stokjes haken. Opzetten met draadring. Afsluiten van een toer. Begin van een rij stokjes. Einde van een rij stokjes. Links omhaken kreeftsteek. Je beginnen met het haken van losse steken opzetstuk.
freelancer
bol.com Haken, B. Barnden 9789058777720 Boeken.
In dit boek zijn meer dan 200 klassieke en eigentijdse steken verzameld. Van alle steken vindt u zowel een stap voor stap uitleg, teltekeningen als een duidelijke kleurenfoto van het haakwerk zelf. Ook de basisbeginselen van het haken worden uitgelegd.
schoonmaakbedrijf oostende
55 alle haaksteken gratis haakpatronen haken leuke haaksteek patronen gehaakte steek.
U kunt het allemaal haken met mijn steken haken pagina's' hierboven en een standaard haakpatroon op de. basis haakpatronen pagina's. En wilt u het nog wat ingewikkelder of leuker maken, dan haakt u van bloemen of vierkanten leuke bolero's' of.
lenen
Haken: de basis Creatief Nest.be.
Je hebt nu een nop gehaakt. Door twee steken in dezelfde lus losse of de lussen van een steek in de vorige rij te haken, kan je het aantal steken vermeerderen. Door twee steken samen te haken, kan je het aantal steken verminderen.
kooiaap onderdelen
Haken: de basis Aan de haak.
Minderen betekent dat er minder steken in de toer komen. Dit bereik je door een steek over te slaan of twee steken samen te haken sh. Bij het samenhaken, haak je soms meerdere steken achter elkaar samen, maar vaker zal dit om de zoveel vasten zijn.
Leren haken? Gratis online Haakcursus tip Wolplein.
Door middel van handige videos worden alle belangrijke steken van het haken getoond én toegelicht. Aan het eind van ieder filmpje heb je de mogelijkheid om snel door te klikken naar een nieuw instructiefilmpje. Na het doorlopen van alle 11 video's' beschik je over basiskennis van het haken.

Contacteer ons