Resultaten voor babysokjes breien met 2 naalden

Babyslofjes breipatroon gratis breipatroon Wol zo Eerlijk.
Een tijdloos, functioneel en makkelijk te volgen patroon. De slofjes worden gebreid op 2 pennen. Heel geschikt om te breien van Moeke Yarns of Nurturing Fibres Supertwist Sockyarn op breinaalden van 3 mm. Categorieën: Patronen, Voor Moeke Yarns, Voor NF Sockyarn, Breipatronen. Babyslofjes zoals in het voorbeeld op de foto brei je op naald 3 met Moeke Yarns.
Schatting huis
Juffrouw Ooievaar: Wauw, super snel een paar babyslofjes breien.
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. Labels: baby sloffen, babyslofjes breien met 2 naalden, juffrouw Ooievaar, kraamcadeautje, makkelijke babyslofjes breien. ada 14 december 2015 om 1755.: Heel erg bedankt dat je dit patroon deelt, geweldig snel zie je de sokjes aan je breinaald ontstaan, een tip van mij is om er 2 tegelijk op de naald te zetten en te breien met 2 bolletjes, zo zijn je sokjes precies even groot, ik versierde ze met een gehaakt bloemetje of een mini pompom.super!
Dakwerken Antwerpen
babysokjes breien bivakmuts breien babysokjes breien met 2 naalden.
babysokjes breien bivakmuts breien babysokjes breien met 2 naalden. Eenvoudig patroon om babysokjes te breien Patroon, Breien en Breipatronen. babysokjes breien bivakmuts breien babysokjes breien met 2 naalden. babysokjes breien babysokjes breien met twee naalden zelfgebreide babysokjes sokjes breien voor baby breipatroon babysokjes kraamcadeau cadeau voor kraammand.
slotenmaker zemst
Baby sokjes breipatronen, leuke gratis breipatronen voor baby sokjes en slofjes.
Breipatroon baby sokjes. Deze babysokjes hebben de naam Jasmijn gekregen. Ze worden gebreid in de in de Richelsteek recht en averecht. Met duidelijke uitleg. Breipatroon baby slofjes. Deze sokjes brei je op twee naalden en zijn ook zonder sokkenbrei ervaring te maken. De Gulle Aarde. In dit hartveroverende boek vol slofjes wordt allereerst de techniek van het breien uitgelegd.
lenen
baby sokjes.
Brei 1 toer en zet van die 2 naalden weer 1 naald naar voren. Zet weer 2 steken aan de overzijde in breistand en brei weer 1 toer en zet weer 1 naald naar voren. Herhaal dit tot alle steken weer in de breistand staan. Verwijder de enkelbeds afstrijker en schuif het voorbed weer omhoog. Stel de slede weer in voor rondbreien. Zet de toerenteller op 000 let goed op dat de hiel naar beneden en naar achteren gericht vastgehouden wordt, eventueel een gewichtje inhangen, anders breien de kantsteken niet goed mee. Brei nu 17 toer rond dat is dus 34 op de teller. Minder dan op alle 4 hoeken 1 steek met de 2-oognaald daar bedoel ik mee, je pakt 2 steken en schuif ze 1 plaats op brei dan 4 toer.
reachtruck tweedehands
Babysokjes breien met twee naalden en twee kleuren wol. Instructies Weethetsnel.nl.
dikke stompe naald. babysokjes breien babysokjes breien met twee naalden zelfgebreide babysokjes sokjes breien voor baby breipatroon babysokjes kraamcadeau cadeau voor kraammand. Een boordje breien in boordsteek. Zet 26 steken op en brei daarna in boordsteek 2 recht, 2 averecht een boordje van 8 centimeter hoog.
A la Sascha: Makkelijkste en Snelste Babyslofjes Ooit! Met Patroon.
Makkelijkste en Snelste Babyslofjes Ooit! Altijd al eens babysokjes willen maken, maar nooit de uitdaging aangegaan? Of gewoon tijd voor een snelle maar zeer stijlvolle variant? Deze slofjes kan werkelijk iedereen breien! Simpel te breien op twee breinaalden 4mm met alleen maar rechte steken!
Haken is hip: maak zelf deze schattige én warme babyslofjes Familie Nina HLN.
Kijk dus niet verbaasd als je op de trein een jonge twintiger of prille dertiger met twee breinaalden in de plaats van een smartphone tussen haar vingers ziet. Haken en breien zijn hét retro tijdverdrijf du moment. Al hoeven we natuurlijk niet altijd aan onszelf te denken.
Babysokjes breien met 2 breinaalden en 2 steken.
Begin je volgende naald terug met 2 steken rechts, doe dit tot je in totaal 6 naalden boordsteek gebreid hebt als je de boordsteek te moeilijk vindt, dan kan je ook gewoon 6 naalden rechts breien. Tot slot moet je enkel nog je sokje afkanten. Vouw je sokje vervolgens dubbel goeie kant naar binnen en naai zijkant en onderkant van je sokje dicht. Draai je sokje binnenstebuiten en doe er nog een lintje door. Ik vind het mooi om het vetertje van een contrasterende kleur te maken in een vlecht. Je kunt het boordje omslaan maar dat hoeft natuurlijk niet. Welk patroon gebruik jij om babysokjes te maken?

Contacteer ons