Meer resultaten voor babysokjes breien met 2 naalden

Babysokjes breien met twee naalden en twee kleuren wol. Instructies Weethetsnel.nl.
dikke stompe naald. babysokjes breien babysokjes breien met twee naalden zelfgebreide babysokjes sokjes breien voor baby breipatroon babysokjes kraamcadeau cadeau voor kraammand. Een boordje breien in boordsteek. Zet 26 steken op en brei daarna in boordsteek 2 recht, 2 averecht een boordje van 8 centimeter hoog.
lening
Babysokjes breien met 2 breinaalden en 2 steken Breipatronen Pinterest Breinaalden, Breien en Steken.
sea life blankenberge
Babysokjes breien YouTube.
Demonstratie voor het breien van babysokjes met behulp van een breipatroon. Andere gratis patronen vind je online op Wolplein.nl. Meer weergeven Minder weergeven. Autoplay Wanneer autoplay is ingeschakeld, wordt een aanbevolen video automatisch als volgende afgespeeld. uitleg samenstellen babyslofjes Duur: 1545.
Gevelrenovatie
Babysokjes breien met 2 breinaalden en 2 steken.
1 steek rechts dan begin je nu met 1 steek averechts, 2 steken rechts, tot het einde van je naald die moet normaal eindigen met 2 steken averechts. Begin je volgende naald terug met 2 steken rechts, doe dit tot je in totaal 6 naalden boordsteek gebreid hebt als je de boordsteek te moeilijk vindt, dan kan je ook gewoon 6 naalden rechts breien. Tot slot moet je enkel nog je sokje afkanten. Vouw je sokje vervolgens dubbel goeie kant naar binnen en naai zijkant en onderkant van je sokje dicht. Draai je sokje binnenstebuiten en doe er nog een lintje door. Ik vind het mooi om het vetertje van een contrasterende kleur te maken in een vlecht. Je kunt het boordje omslaan maar dat hoeft natuurlijk niet. Welk patroon gebruik jij om babysokjes te maken?
cheap tickets
Haken is hip: maak zelf deze schattige én warme babyslofjes Familie Nina HLN.
Kijk dus niet verbaasd als je op de trein een jonge twintiger of prille dertiger met twee breinaalden in de plaats van een smartphone tussen haar vingers ziet. Haken en breien zijn hét retro tijdverdrijf du moment. Al hoeven we natuurlijk niet altijd aan onszelf te denken.
lana grossa
Eenvoudig patroon om babysokjes te breien Patroon, Breien en Breipatronen.
babysokjes breien bivakmuts breien babysokjes breien met 2 naalden.
babysokjes breien babysokjes breien met twee naalden zelfgebreide babysokjes sokjes breien voor baby breipatroon babysokjes kraamcadeau cadeau voor kraammand. Een boordje breien in boordsteek. Zet 26 steken op en brei daarna in boordsteek 2 recht, 2 averecht een boordje van 8 centimeter hoog.
Freppi.
Compleet handwerkboek voor kinderen, in de vorm van een vrolijk gekleurd, gebonden boek. Van naald tot draad 2. Leer nu je eigen leuke spullen naaien, breien of haken voor je kleintje. Webwinkel van Bol met producten voor het haken, breien en handwerken.
Patroon babysokjes breien gratis breipatroon van Breimeisje.
Eenvoudige patronen met groots resultaat! Blog Breipatroon Patroon babysokjes breien. 2 maart 2015 10 december 2017 Sylvie. Deze lieve babysokjes zijn niet moeilijk om te breien. Probeer het eens! Je breit ze op twee breipennen. De slofjes zijn ook nog eens praktisch; ze blijven namelijk goed zitten aan babys voetjes.

Contacteer ons