Meer resultaten voor babysokjes breien met 2 naalden

Freppi.
Met 27 breiprojecten voor de baby. Dekens, kleding, speelgoed en meer. Breien voor baby's' en kinderen. Breipatronen in de Noorse stijl. Brei, naai en haakboek. Compleet handwerkboek voor kinderen, in de vorm van een vrolijk gekleurd, gebonden boek. Van naald tot draad 2.
mazouttank
Patroon babysokjes breien gratis breipatroon van Breimeisje.
Om de fotoserie te maken gebruikte ik Phil Etik van Phildar biokatoen kleur Corail. Verder heb je nodig: Twee breipennen 3 of 3, haaknaald 2 of 3 zonder handvat, een dunne naald met een stompe punt, 2 hulpnaalden. Kabelnaalden als hulpnaalden zijn het handigst. Patroon babysokjes breien alleen tekst.
vochtbestrijding
Babysokjes Blij dat ik brei.
Zelf vind ik breien een heerlijke bezigheid en ik kom zoveel leuke dingen tegen die ik graag wil delen! Reageren of tips? Mail naar jaffari@zeelandnet.nl of via dit blog. Terug naar het overzicht Babysokjes. 0 reacties 05 November 2012 0741: Ans bracht voor mij naast een heleboel inspiratie, tips en voorbeelden een keer deze babysokjes voor me mee.: Deze babysokjes zijn zelfs geschikt voor de allerkleinsten, want met het boordje en het strikje kunnen ze niet uitgeschopt worden! Gemaakt van restjes sokkenwol lekker warm door de wol die er in zit beter dan acryl. Het is een oud patroon, en van Ans mag ik het met jullie delen.: Opzetten 40 steken op 3 naalden: 12-12-16. of: 40 naalden: 2 re /2av.
tent verhuur
Haken is hip: maak zelf deze schattige én warme babyslofjes Familie Nina HLN.
En daar zijn we niet alleen in. Kijk dus niet verbaasd als je op de trein een jonge twintiger of prille dertiger met twee breinaalden in de plaats van een smartphone tussen haar vingers ziet. Haken en breien zijn hét retro tijdverdrijf du moment.
goedkoopste persoonlijke lening
bol.com Babysokjes breien, Catherine Bouquerel 9789058779458 Boeken.
Vervolgens kunt u kiezen uit twintig patronen van lieve, zachte, snoezige slofjes, sokjes en schoentjes om zelf te breien. Schrijf een review. van de 5. ik ben geen ervaren breidster maar denk dat er. Toon meer punten Toon alleen de eerste 3 punten. Originele sokjes met patronen die perfekt kloppen. 24 april 2012. In dit boek staan originele patronen die op internet niet te vinden zijn. Heb een aantal sokjes uit dit boek gebreid en de patronen kloppen perfekt, waardoor het resultaat ook wordt zoals op de foto. Met eenvoudige steken wordt een heel leuk resultaat bereikt. Vond je dit een nuttige review? 4 0 Ongepaste review? 11 november 2015. Ik raad dit product aan. makkelijk aan te passen voor popjes. Toon alle punten Toon alleen de eerste 3 punten. Makkelijk te begrijpen en aan te passen naar bv poppensokjes. Zit een klein breigidsje voor in, heel handig! Vond je dit een nuttige review? 1 0 Ongepaste review? erg leuke babysokjes.
krediet aanvragen
Sloffen Breien Ouderwets Breien.
Heerlijk onder de deken op de bank met een kopje thee bijkomen van de dag. Dan kun je meteen nieuwe sloffen breien om aan te doen. Sloffen breien is makkelijker dan sokken omdat de hiel en tenen een stuk minder lastig te breien zijn.
DE GULLE AARDE: baby slofjes.
Ik heb al een dappere poging gedaan voor echte sokken met 4 naalden, maar heb het even opgegeven. Dit wil ik nog wel eens proberen. Mag ik vragen met welke naalddikte je gebreid hebt en wat voor prachtig garen je gebruikt hebt? Katja @Yane 3 november 2011 om 2156.: Ze zijn heel erg lief! Hanneke 3 november 2011 om 2201.: @little red home: Invecta scheepjes sokkenwol, het is er in heel veel verschillende kleurcombinaties. Gebreid op nld. Vroeger gebruikte ik gewone acrylwol en pen. 2 1/2 3, kan gebruikt worden voor hetzelfde patroon, de slofjes worden alleen iets groter. Johanna 3 november 2011 om 2204.: Erg mooi, misschien ga ik ze nog eens breien. Deze keer heb ik babysokjes gebreid bij gebrek aan een goed patroon.
babysokjes breien breiwol babyslofjes breien.
Breien Voor Baby's, Haken Baby, Breien Haken, Breinaalden, Modern Haken, Masterclass, Gebreide Babyschoentjes, Baby Slofjes, Gebreid Jasje. Breien Voor Baby's' Gebreide Gehaakte Baby Laarzen Breien Steken Breipatronen Baby Slofjes De Baby Breit Kerstknutsels Kerstsokken Juffrouw Ooievaar: Gratis patronen. luchthavenvervoer naar charleroi. Babysokjes breien met 2 breinaalden en 2 steken.
Sokken Breien zoals Oma Tips Maattabel Landleven Landleven.
Als je de sok nu op 4 naalden zet, kun je hem even passen. Ben je bij de grote teen gekomen? Dan kun je met de teen beginnen. Begin weer vanaf het opzetdraadje, dat is bij de ondervoet. Brei 2 steken en 1 overhaling tot 4 steken van het einde van de tweede naald. Vervolgens 2 steken samen breien, 2 steken breien.

Contacteer ons