Meer resultaten voor omslagdoek breien

Omslagdoek Breien Ouderwets Breien.
Daarom is de omslagdoek na de sjaal het beste kledingstuk om te breien voor beginners. Maak een omslagdoek breien voor jezelf wat meer een uitdaging door patronen toe te voegen. Gebruik eens een fair isle, jacquard of strepen patroon om de omslagdoek bijzonder te maken.
Tuinaanleg
Stoere Omslagdoek Breien, Haken, Borduren.
De omslagdoek wordt met een dubbele draad gebreid. Op een gegeven moment, omdat je steeds meerdert, wordt je breinaald best vol. Je kunt eventueel ook op een rondbreinaald breien, gewoon heen en weer, dan heb je wat meer ruimte. Maar wil je liever met breinaalden met knop breien dan kan het ook prima.
wol
Patronen poncho omslagdoek Hobbydoos.nl.
Sorteer op breien Breien 531. Sorteer op breien-en-haken Breien en Haken 31. Sorteer op haken Haken 153. Sorteer op knopen Knopen 1. Top 10 patronen. 1 96 van 716. 1 / 8. Muts en poncho Laila. Muts en omslagdoek Very Berry.
breiwol kopen
Gratis breipatroon omslagdoek Wolwinkel Filomena.
Benodigdheden om de omslagdoek te breien.: 7 bollen Katia Jaipur. Breinaalden: 300, mm. Gebruikte steken bij het breien.: Het gratis breipatroon omslagdoek in Katia Jaipur is een patroon voor gevorderden. Hoe brei ik deze omslagdoek? Je kan het bekijken in deze video.:
rentevoet
Omslagdoek breien Nuovo breipatroon Wolplein.nl Alles voor breien en haken!
28 november 2014 om 1402: Beantwoorden. Hallo Marian, je zou de omslagdoek kunnen breien met Stylecraft special DK dit is wel een hele andere soort draad dus zal de omslagdoek een hele andere uitstraling krijgen. Helaas is er niet precies deze draad in 100% acryl.
omslagdoek breien verpakt in luxe doos met Gratis rondbreinaald Direct leverbaar bij Hobbygigant.
Home Breien Breipakketten Poncho of Omslagdoek Omslagdoek breien Lala Berlin Softness van Lana Grossa. 18 van 43. Omslagdoek breien Lala Berlin Softness van Lana Grossa. Beschikbaarheid: 1 items. CODE: Lana Doos stola kl16. Omslagdoek / sjaal breien met lana Berlin softness van Lana Grossa.
Poncho of omslagdoek breien.
Grote omslagdoek breien met Jaipur Katia. Omslagdoek breien met Jaipur Katia Grat. Read between the lines shawl breien Yar. Poncho breien met Olympia van Lana Grossa. Shawl of Secrets breien Yarn the After. Sjaal met kabels breien Mossy Cabled Sc.
Omslagdoek breien, poncho breien. Snel met deze gratis breipatronen.
Deze mooie omslagdoek brei je met naalden nr. 4 en je werkt met verkorte toeren. Even naar beneden scrollen voor het patroon. Patroon van: Wol Wolle Wool. Omslagdoek breien met franje. Margriet heeft een breipatroon voor je waarmee je deze omslagdoek met franje kunt breien.
Freppi.
Een mooie sjaal of omslagdoek, die je kunt vinden op Katia. Ontwerp van Alessandro Estrella. De website van Ravelry met een gratis handleiding voor het breien van een prachtige omslagdoek. Een Nederlands breipatroontje voor een mooie omslagdoek. Het patroon is gratis en komt van Craftkitchen.

Contacteer ons