Meer resultaten voor kindersokken breien

Toe up Sokken breien: Stap voor stap.
74 paginas met alles wat je moet weten over het breien van toe up sokken met twee tegelijk op een lange rondbreinaald. stap voor stap serie. Serie die je meeneemt door de stappen van toe up sokken breien op een rondbreinaald, met twee sokken tegelijk.
slotenmaker antwerpen
Sokkenpatroon I Berthi's' Weblog.
Jij de sokken breien en je buurvrouw op de camping je borduurwerkje maken. Ontzettend leuk dat je mijn blog aan je favorieten hebt toegevoegd! En praat gezellig met ons mee! Vanginderhuysen Martien on 26-09-2008 at 748: pm said.: ik vind ze tof je, zelfgemaakte sokken. Zelf ben ik op zoek naar een beschrijving voor kindersokken van maat 22-24 want in februari 2009 word ik oma: joepie!
Tuinaanleg
Breipatroon Sokken Ouderwets Breien.
Toen breien te ver ging. De 10 meest voorkomende breiproblemen. Gratis breipatroon voor Nakias sjaal uit Black Panther. Vest breien met korten mouwen en sjaalkraag. Gebreid damesvest in vier kleuren. Damesvest met ajourpatroon breien. Ouderwets Breien wordt beheerd door Nipoma.
wol
Sokkenbreien voor beginners Deel 1 Ontrafeld.
Ik weet de nl term niet Ssk doe je als volgt: een steek zonder te breien van de linkernaald op de rechter zetten, de volgende steek ook, linkernaald aan de voorkant door beide steken steken en deze dan samen breien.
breiwol kopen
Babysokjes breien YouTube.
babyslofje breien op breiring Duur: 2325. Nathalie's' Creahoek 56.200 weergaven. Babydeken breien Duur: 513. Wolplein.nl 17.815 weergaven. Knuffelkonijn breien Duur: 934. Wolplein.nl 3.044 weergaven. Colsjaal Arm Breien in 30 minuten Voor Dummies, Stap voor Stap een Sjaal Maken Duur: 1422.
lening aangaan
Sokkenpatroon en sokkenbrei maattabel.
Dan elke naald deze minderingen breien tot er in totaal 12 steken over zijn. De steken op 2 naalden plaatsen en afkanten door 1 steek van de 1e en 2e naald samen te breien en af te kanten. Dit is mijn favoriete manier van teenminderingen.
Sokken breien tutorial De DIY Diva.
Nu doe je de handeling voor recht breien: zet 1 steek over op je andere naald zonder die te breien, brei dan 1 steek, haal nu de ongebreide steek van daarnet over de wel gebreide steek, brei vervolgens nog 1 recht en draai dan je hele werk.
Sokken breien Gratis sokken breipatronen.
Op het blog Breien en Haken vind je een uitleg van de techniek van het sokkenbreien, samen met een handige maattabel. Patroon van: Breien en Haken. Sokken breien zo doe je dat. Marikari legt in een vijftal blogs, met foto's' uit hoe je sokken kunt breien.
bol.com Sokken brei je zo, J.A. Luijken 9789058777430 Boeken.
Ik raad dit product aan. Ik dacht leuk te leren sokken breien, maar dat gaat dus niet met deze uitleg. Ik kan recht en averecht breien, maar hoe steken op te nemen, af te halen, weer samen te breien staat niet in dit boek uitgelegd.

Contacteer ons