Op zoek naar kindersokken breien?

Hippe en warme geitenwollen sokken voor het gehele gezin SOXS.co.
Geitenwollen sokken zoals oma sokken breide. Je kent het wel, omas die sokken breien. De oma van Soscha en Davide was niet anders, ze breide geitenwollen sokken voor haar kleinkinderen. Warm, sterk en met een vleugje liefde, zoals omas sokken breien.
Playa
Vind sokken breien op Marktplaats.nl.
Nieuwe metalen breinaalden / breipennen inox zonder knop nummer 25, 45, 5, lengte 20 cm. 3 En 6 zijn verkocht. De breinaalden zitten in de oorspronkelijke verpakking per 5 stuks en zijn ideaal voor het breien van sokken, wanten, poppen en rond breien.
mazouttank
Weblog Wolatelier Dian: Sokken breien basispatroon.
ik heb voor haar een paar kindersokken voor haar kleinkinderen gebreid en nu belt ze vaak een bestelling door om sokken voor klanten van haar te breien. Nu kan ik van mijn hobby ook een beetje m'n' beroep maken. Betsy 4 juni 2013 om 2201.:
vochtbestrijding
Tutorial: twee sokken tegelijk breien op een rondbreinaald.
Je pakt met je rechterhand de achterste naald waar dus de draad ook vandaan komt en die trek je naar rechts, zodat alle steken op de kabel schuiven en je dus een lege naaldpunt in je hand heb, waar je nu mee kunt gaan breien.
dakwerken Aarschot
Toe up Sokken breien: Sokkenwol.
74 paginas met alles wat je moet weten over het breien van toe up sokken met twee tegelijk op een lange rondbreinaald. stap voor stap serie. Serie die je meeneemt door de stappen van toe up sokken breien op een rondbreinaald, met twee sokken tegelijk.
verkoop auto particulier
Sokkenpatroon I Berthi's' Weblog.
Jij de sokken breien en je buurvrouw op de camping je borduurwerkje maken. Ontzettend leuk dat je mijn blog aan je favorieten hebt toegevoegd! En praat gezellig met ons mee! Vanginderhuysen Martien on 26-09-2008 at 748: pm said.: ik vind ze tof je, zelfgemaakte sokken. Zelf ben ik op zoek naar een beschrijving voor kindersokken van maat 22-24 want in februari 2009 word ik oma: joepie!
puzzel opbergen
Regia sokkenwol Dé Wolwinkel voor iedereen!
Deze leent zich in het bijzonder voor het maken van niet alleen de vrolijkste kindersokken, maar ook voor lekker warme dames en herensokken. Het betreft hier een 4-draads garen welke niet alleen slijtvast is, maar bovendien ook nog eens kan worden gewassen op een temperatuur van 40 graden. Werken met de sokkenwol gebeurt in de praktijk steeds met behulp van een naald van tussen de 2 en 3 mm. Voor één paar sokken heeft u reeds voldoende aan één enkele bol Regia Pairfect. U kunt dan ook twee identieke sokken uit één enkele bol maken. Starten met breien doet u bij de gele startdraad.
Sokkenwol Alles voor Breien en Haken.
Rico Sokkenwol voelt zacht en stevig aan en is perfect voor het breien van een warm paar sokken. Met het grote aantal meters op de bol heb je aan één bol genoeg voor het breien van een paar sokken tot maat 46.
Boon en Staak Nieuws: 60er jaren herensokken, op twee pennen!
onderzetters van jute. 40er jaren breipatroon 50 er jaren babyvestje 50 er jaren haakpatroon 50's' 50er jaren breipatroon 50er jaren breipatroon babyslofjes 60's' haakpatroon 60er jaren breipatroon 70 jaren haakpatroon 70's' babyjasje breien babymutsje breien babypakje haken babyslofjes babyslofjes breipatroon babyvestje breien baret haken breien breipatroon breipatroon sokken chanel jasje breien damesvest haken dwarsgebreid kindervestje etalagepop fotografie gehaakte poncho give a way glutenvrij gordijn haken granny square gratis breipatroon gratis haakpatroon haken handgemaakt handschoenen breien handwerken heren breipatroon jaren 20 kantbreien kinder bikini kinderpatroon kinderponcho kleedje haken kleuterjurk breien kreta kringloop lactosevrij muts breien Noors breien overslagvestje pannenlap breipatroon pantoffels haken paspop pied-de-poule poncho recepten speelgoed suikervrij vlierbessen voeding.

Contacteer ons