Zoeken naar kindersokken breien

Patronen sokken Hobbydoos.nl.
Sorteer op sokken Sokken 376. Sorteer op trui Trui. Sorteer op tuniek-jurk Tuniek, Jurk. Sorteer op vest Vest. Sorteer op breien Breien 323. Sorteer op breien-en-haken Breien en Haken 18. Sorteer op haken Haken 36. Sorteer op pompon Pompon 1.
stroom aggregaten

Dan voor de hiel over 1/3 van de steken trico breien. Net zoveel toeren breien als er steken op de naald staan. Bijvoorbeeld 16 steken op de naald, dan 16 toeren breien. Zorg ervoor dat u moet beginnen met 1 toer rechts, daarna steken opnemen uit de zijkant van de hiel.
lenen
bol.com Sokken brei je zo, J.A. Luijken 9789058777430 Boeken.
Ik dacht leuk te leren sokken breien, maar dat gaat dus niet met deze uitleg. Ik kan recht en averecht breien, maar hoe steken op te nemen, af te halen, weer samen te breien staat niet in dit boek uitgelegd.
voice
Babysokjes breien YouTube.
Babydeken breien Duur: 513. Wolplein.nl 14.664 weergaven. How to Knit Purple Striped Baby Booties Part 1 Duur: 2031. Christy Hills 909.806 weergaven. Breien met de luie wijven steek Duur: 301. Wolplein.nl 345.567 weergaven. Sokken Breien stap voor stap Duur: 5014.
Brussels
basispatronen voor sokken.
naald 35, 4. aantal steken per naald. lengte boord in cm. steken grote hiel. aantal naalden voor de grote hiel. steken opnemen aan weerszijden. voetlengte van stekenopname tot begin minderingen in cm. voetlengte van hielmidden tot begin minderingen in cm.
lana grossa
Sokkenbreien voor beginners Deel 1 Ontrafeld.
Ik weet de nl term niet Ssk doe je als volgt: een steek zonder te breien van de linkernaald op de rechter zetten, de volgende steek ook, linkernaald aan de voorkant door beide steken steken en deze dan samen breien.
Kindersokjes breien Breiclub.nl.
Ik probeer ook zoveel mogelijk technieken onder de knie te krijgen, het maakt niet uit of het breien, haken, Tunisch haken, garens verven of spinnen is. Via de blogs deel ik een stukje van mijn kennis, geef tips en alles wat daarbij komt kijken. 2 reacties op Kindersokjes breien.
Sokken breien tutorial De DIY Diva.
Nu doe je de handeling voor recht breien: zet 1 steek over op je andere naald zonder die te breien, brei dan 1 steek, haal nu de ongebreide steek van daarnet over de wel gebreide steek, brei vervolgens nog 1 recht en draai dan je hele werk.
Sokken breien Gratis sokken breipatronen.
Op het blog Breien en Haken vind je een uitleg van de techniek van het sokkenbreien, samen met een handige maattabel. Patroon van: Breien en Haken. Sokken breien zo doe je dat. Marikari legt in een vijftal blogs, met foto's' uit hoe je sokken kunt breien.

Contacteer ons