Resultaten voor kindersokken breien

basispatronen voor sokken.
naald 35, 4. aantal steken per naald. lengte boord in cm. steken grote hiel. aantal naalden voor de grote hiel. steken opnemen aan weerszijden. voetlengte van stekenopname tot begin minderingen in cm. voetlengte van hielmidden tot begin minderingen in cm.
google SEO
De techniek van sokken breien Veritas BE.
Bij de 1e en bij de 3e naald tot 3 steken voor het einde van de naald breien, dan 2 steken recht samenbreien en de laatste steek recht breien; bij de 2e en 4e naald de 1e steek recht breien en met de 2 volgende steken een overhaling breien 1 steek recht afhalen, 1 steek recht breien en de afgehaalde steek overhalen.
geld lenen
Breipatroon sokken.
Advies: Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
huisnummers
Kindersokjes breien Breiclub.nl.
Naald 2 en 3: Volg in patroon bovenvoet. Naald 4: 2 recht, 2 steken overgehaald samenbreien, recht breien tot het einde van de naald. Stap 2: hele ronde recht breien. herhaal stap 1 en 2 tot je weer terug bent op 48 steken.
http://www.bouwtekeningvoorbeeld.com/

Dan voor de hiel over 1/3 van de steken trico breien. Net zoveel toeren breien als er steken op de naald staan. Bijvoorbeeld 16 steken op de naald, dan 16 toeren breien. Zorg ervoor dat u moet beginnen met 1 toer rechts, daarna steken opnemen uit de zijkant van de hiel.
live bands
Kindersokken breien.
Kindersokken breien was nog nooit zo makkelijk. Met de duidelijke uitleg van de techniek van het sokken breien kan je direct aan de slag. Maak je keus uit de patronen met een kabel of effen. Kindersokken brei je met 5 korte sokkennaalden.
Babysokjes breien YouTube.
Siem's' Belgische Dubbele Wafel Newborn Deken Haken Tutorial Duration: 3620. Made By Siem 7349, views. Haken tutorial: het marjolein vierkant Duration: 10121. Vonnes Creaties 7372, views. Makkelijk huissokken breien op een breiring Duration: 2335. Loom knitting 107308, views. Wanten breien Duration: 3920.
babysokjes breien babysokjes kindersokken breien.
mazouttank opvullen met zand. gratis breipatroon kindersokken Google zoeken. Sokken breien Gratis sokken breipatronen. Breipatroon sokken zonder hiel. Deze tube sokken zijn super makkelijk om te breien voor iedereen ook voor beginners. Je hoeft geen hiel te breien en bent klaar voor je het weet.
gratis breipatroon kindersokken Google zoeken.

Contacteer ons