Op zoek naar kindersokken breien?

Breipatroon sokken.
Advies: Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
SEO
Sokken breien Gratis sokken breipatronen.
Wanneer je met vier of vijf breinaalden zonder knop gaat breien, zet je eerst het aantal benodigde steken op en verdeelt deze dan over de drie of vier overgebleven naalden. Bekijk de video's' hieronder om te leren hoe je in het rond kunt breien.
reachstacker
Kindersokjes breien Breiclub.nl.
Ik probeer ook zoveel mogelijk technieken onder de knie te krijgen, het maakt niet uit of het breien, haken, Tunisch haken, garens verven of spinnen is. Via de blogs deel ik een stukje van mijn kennis, geef tips en alles wat daarbij komt kijken. 2 reacties op Kindersokjes breien.
TAXIS
Sokkenpatroon en sokkenbrei maattabel.
De steken op 2 naalden plaatsen en afkanten door 1 steek van de 1e en 2e naald samen te breien en af te kanten. Dit is mijn favoriete manier van teenminderingen. Een alternatief is de teenminderingen breien zoals die in de tabellen worden gegeven.
Breipatroon Sokken Ouderwets Breien.
Toen breien te ver ging. De 10 meest voorkomende breiproblemen. Gratis breipatroon voor Nakias sjaal uit Black Panther. Vest breien met korten mouwen en sjaalkraag. Gebreid damesvest in vier kleuren. Damesvest met ajourpatroon breien. Ouderwets Breien wordt beheerd door Nipoma.
Kindersokken breien.
Kindersokken breien was nog nooit zo makkelijk. Met de duidelijke uitleg van de techniek van het sokken breien kan je direct aan de slag. Maak je keus uit de patronen met een kabel of effen. Kindersokken brei je met 5 korte sokkennaalden.
Sokken Breien zoals Oma Tips Maattabel Landleven Landleven.
Begin aan de goede kant en brei tot het midden van het lapje hier 15 steken. Brei 3 steken extra; 1 steek recht afhalen, 1 steek recht breien, afgehaalde steek over de gebreide heen halen dit heet een overhaling, 1 steek breien.
Patronen sokken Hobbydoos.nl.
Sorteer op sokken Sokken 376. Sorteer op trui Trui. Sorteer op tuniek-jurk Tuniek, Jurk. Sorteer op vest Vest. Sorteer op breien Breien 323. Sorteer op breien-en-haken Breien en Haken 18. Sorteer op haken Haken 36. Sorteer op pompon Pompon 1.
basispatronen voor sokken.
naald 35, 4. aantal steken per naald. lengte boord in cm. steken grote hiel. aantal naalden voor de grote hiel. steken opnemen aan weerszijden. voetlengte van stekenopname tot begin minderingen in cm. voetlengte van hielmidden tot begin minderingen in cm.

Contacteer ons