Meer resultaten voor breipatroon sokken

bol.com Sokken brei je zo, J.A. Luijken 9789058777430 Boeken.
Dit boekje heeft een SUPEROVERZICHTELIJKE uitleg en duidelijk stappenplan. Door het stapsgewijze breipatroon dat ondersteunt word met delen in kleur zie je direct met wel deel van de sok je bezig bent. De tweede sok is al gemakkelijker en het zet aan tot MEER sokken willen breien.
tweedehands
huis-tuin-en-keuken: C: Zelf sokken breien.
Zij wisselt verschillende strependiktes van patroonvormende wol af vaak wol van Drops-Fabel waardoor je hele vrolijke unieke sokken krijgt. Je bent dan wel met meer dan één bolletje in de weer Of meer dan twee bolletjes als je twee sokken tegelijk breit maar het worden wel meer persoonlijke sokken.
Geld lenen zonder bank
Sokken Breien Ouderwets Breien.
Met dit gratis breipatroon kan je sokken breien met kuikenmotief. Deze sokken zijn ideaal voor de lente of Pasen maar mogen ook de rest van het jaar. Sokken breien met bloemmotief. Met dit gratis breipatroon kan je sokken breien met bloemmotief.
moderators
Sokkenpatroon en sokkenbrei maattabel.
Boordsteek: afwisselend 1 steek recht, 1 steek averecht Tricotsteek: recht op de goede kant, averecht op de verkeerde kant. Sokken worden gebreid met 5 korte breinaalden, ook wel sokkennaalden genoemd. Zet het gewenste aantal steken op en verdeel deze over 4 naalden.
taxi airport charleroi
Sokken breien op grootmoeders wijze Breiclub.nl.
ik heb ook sokken leren breien van mijn schoonmoeder, ik brei nog steeds veel sokken groot en klein in allerlei leuke kleuren en ook wel de geitenwollen sokken. bij de grote hak haal ik de eerste steek altijd af zonder te breien, je kunt dan later de steken makkelijker opnemen.
lana grossa
Sokken Breien zoals Oma Tips Maattabel Landleven Landleven.
Veel patronen en een grote selectie sokkenwol is te vinden op www.wolhalla.nl Sokken brei je zo en Sokken van teen tot boord zijn leuke boekjes over sokken breien op een moderne manier. Jo An Luijken is de auteur van deze boeken en ook de uitvindster van de geribbelde randen aan de grote hiel.
Sokken breien tutorial De DIY Diva.
De DIY Diva schreef en fotografeerde een uitgebreide tutorial misschien wel mijn langste blogpost ooit, zodat jij het voortaan ook aandurft. Sokken breien is geen rocket science, maar er zijn een paar handelingen die even uitgelegd moeten worden! Lees mee met mijn sokken breien voor dummies verhaal.
basispatronen voor sokken.
naald 35, 4. aantal steken per naald. lengte boord in cm. steken grote hiel. aantal naalden voor de grote hiel. steken opnemen aan weerszijden. voetlengte van stekenopname tot begin minderingen in cm. voetlengte van hielmidden tot begin minderingen in cm.
Sokkenpatroon I Berthi's' Weblog.
diana erkens on 30-09-2008 at 1259: pm said.: He wat leuk het breipatroon van de sok nu kan ik het zelf ook weer breien. Heb als jong meisje ook heel veel sokken gebreid maar wist niet meer hoe het moest.

Contacteer ons