Zoeken naar breipatroon sokken

De techniek van sokken breien Veritas BE.
De minderingen als in de tabel aangegeven herhalen tot nog 8 steken over zijn. Door deze steken een dubbele draad halen en strak aantrekken of de steken aan elkaar mazen. Maattabel voor sokken gebreid met Regia. Generic detail page. Werken bij Veritas.
heftruck
Sokken breien Gratis sokken breipatronen.
Breipatroon sokken in boordsteek. Gratis breipatroon voor damessokken van Wolhalla in maat 39/40 smalle voet, gebreid op naalden 3. Patroon van: Wolhalla. Breipatroon sokken uit Nepal. Breipatroon van Drops voor damessokken in de maten 35 43, met een mooi Nepalees patroon.
lening
Sokkenbreien voor beginners Deel 1 Ontrafeld.
Ook op een willekeurig blogje met een sokkenbreicursusje: Bekijk het van deze kant: als ik sokken kan breien met maar één hand dan kan iedereen het! Er zijn verschillende manieren om sokken te breien met verschillende technieken voor zon beetje elk onderdeel.
elektrische poort
Sokken Breien zoals Oma Tips Maattabel Landleven Landleven.
Kiki's' brei tips. Veel patronen en een grote selectie sokkenwol is te vinden op www.wolhalla.nl Sokken brei je zo en Sokken van teen tot boord zijn leuke boekjes over sokken breien op een moderne manier. Jo An Luijken is de auteur van deze boeken en ook de uitvindster van de geribbelde randen aan de grote hiel.
wasserenthärter.de
Sokkenpatroon en sokkenbrei maattabel.
Boordsteek: afwisselend 1 steek recht, 1 steek averecht Tricotsteek: recht op de goede kant, averecht op de verkeerde kant. Sokken worden gebreid met 5 korte breinaalden, ook wel sokkennaalden genoemd. Zet het gewenste aantal steken op en verdeel deze over 4 naalden.
Sokken breien op grootmoeders wijze Breiclub.nl.
Door hanneke op 12 juli 2014. ik heb ook sokken leren breien van mijn schoonmoeder, ik brei nog steeds veel sokken groot en klein in allerlei leuke kleuren en ook wel de geitenwollen sokken. bij de grote hak haal ik de eerste steek altijd af zonder te breien, je kunt dan later de steken makkelijker opnemen.
Breipatroon Sokken Ouderwets Breien.
Home Breipatroon Sokken. Dit is een breipatroon voor sokken, geschikt voor zowel jongens als meisjes. Lees het hele breipatroon eerst goed door. Met deze zelfgebreide sokken kom je goed voor de dag. Helaas is er geen afbeelding van een voltooid exemplaar beschikbaar, maar als je de beschrijving goed volgt moet het zeker lukken.

Contacteer ons