Resultaten voor babysokjes breien voor beginners

Patroon babysokjes breien gratis breipatroon van Breimeisje.
Deze lieve babysokjes zijn niet moeilijk om te breien. Probeer het eens! Je breit ze op twee breipennen. De slofjes zijn ook nog eens praktisch; ze blijven namelijk goed zitten aan babys voetjes. De grootte en pasvorm van de babyslofjes wordt bepaald door het soort materiaal, de dikte van de breipennen en je manier van breien strak of losjes. Een gevorderde breister maakt een paar slofjes in 4 à 45, uur. Het patroon is geschikt voor babyvoetjes tot 10 cm. Tussen haakjes staan de aanwijzingen voor het breien van sokjes voor een pasgeboren baby.
Goedkoopste energieleverancier
Babysokjes breien met 2 breinaalden en 2 steken.
Het is een erg fijne en makkelijke manier om babysokjes te breien. Inmiddels heb ik al aardig wat sokjes gebreid voor mijn kinderen en kleinkinderen en voor ouders van school die bevallen waren van hun kindje broertje of zusje van schoolgaande kleuters, het valt altijd in de smaak en de kleur kun je naar ieders wens aanpassen.
hypnose
A la Sascha: Makkelijkste en Snelste Babyslofjes Ooit! Met Patroon.
Makkelijkste en Snelste Babyslofjes Ooit! Altijd al eens babysokjes willen maken, maar nooit de uitdaging aangegaan? Of gewoon tijd voor een snelle maar zeer stijlvolle variant? Deze slofjes kan werkelijk iedereen breien! Simpel te breien op twee breinaalden 4mm met alleen maar rechte steken!
Silhouette
Baby sokjes breipatronen, leuke gratis breipatronen voor baby sokjes en slofjes.
Vervolgens kunt u kiezen uit twintig patronen van lieve, zachte, snoezige slofjes, sokjes en schoentjes om zelf te breien. Te koop bij Bol.com: Babysokjes breien. Babyslofjes en kinderpantoffels. Warme slofjes en sokjes voor de kleinste voetjes Kleurige sokjes, zachte sloffen en andere mooie pantoffeltjes voor baby's' en kinderen maakt u in een handomdraai.
TENT HUREN
Eenvoudig patroon om babysokjes te breien Pasgeboren, Breien en Baby slofjes.
Babysokjes breien met twee naalden: nederlandstalige beschrijving Breien Pinterest Naalden, Breinaalden en Breien.
9maand Forum Je baby babysokjes breien voor beginners.
Baby van de Maand. babysokjes breien voor beginners. Dit onderwerp heeft 29 reacties, maar geen enkele hiervan valt binnen de huidige actieve periode. Als je de reacties toch wil zien kan je op deze link klikken om ze te tonen.

Contacteer ons